Carucior gb Qbit+ All Terrain Fashion Edition Dessert Night

Carucior gb Qbit+ All Terrain Fashion Edition Dessert Night

Carucior Sport gb Qbit+ All Terrain Laguna Blue

Carucior Sport gb Qbit+ All Terrain Laguna Blue

Carucior gb Pockit+ All Terrain Fashion Edition Atlantic Orange

1.120,00 Lei
SKU
DHS-620000043

Carucior gb Pockit+ All Terrain Fashion Edition Atlantic Orange   

     Pockit + All-Terrain este căruciorul perfect pentru părinții pasionati de calatorii. Pockit + All-Terrain se adapteaza stilului tău de viață și crește odata cu copilul tău, făcându-l potrivit pentru fiecare etapă a vieții micuțului.

     Cu doar doi pași, căruciorul unic ultracompact se pliază până la mărimea unui bagaj de mana, oferindu-vă libertatea de a ieși și de a explora lumea, în timp ce frumoasa copertina oferă o protecție suplimentară împotriva soarelui și a vântului. Compact și convenabil, Pockit + All-Terrain poate fi pliat într-un pachet ultra compact (20 x 34 x 42 cm) și depozitat cu usurinta oriunde.Mecanismul de pliere ultracompact al lui Pockit + All-Terrain este in conformitate cu bagajele de mână permise in avion, astfel puteti călători cu căruciorul fără probleme.

     Îndeplineste nevoile fiecarui copil, indiferent daca acesta doreste sa stea asezat in timp ce  urmareste oamenii din jur sau inclinat pentru un somn relaxant.
Roțile duble ale caruciorului Pockit + All-Terrain măresc atât confortul, cât și gradul de utilizare, permițând părinților să manevreze caruciorul cu încredere pe diferite suprafețe și asigurându-vă că nu veți rămâne niciodată blocați.

Mai multe informatii
Tip CaruciorSport
CuloarePortocaliu
Interval varsta6 luni - 3 ani
Tip pliereUltra compacta
BrandGb
PentruUnisex
Greutate carucior5 - 10 Kg
PromotiiDa
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Carucior gb Pockit+ All Terrain Fashion Edition Atlantic Orange
Rating-ul dumneavoastra
Am gasit alte produse care v-ar placea!