Masinuta Modarri

Masinuta Modarri, Track T1 Piccolino

Corp masinuta Modarri - Le Mans Piccolino

Corp masinuta Modarri - Le Mans Piccolino

Corp masinuta Modarri - Cromat Piccolino

50,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
PIC-MODR00007_1

Adauga un plus de coloare, de efect, de stralucire masinutelor tale Modarri.

SETUL CONTINE:
- capota;
- rama metalica;
- aripi.

Combina aceste piese cu alte parti Modarri si obtine o noua masinuta.

Cu masinutele Modarri, copiii sunt designeri, mecanici si soferi. Odata ce copilul s-a decis asupra designului masinutei sale, o construieste si apoi o conduce cu doar 1 deget, folosind sistemul Modarri de directie, extrem de precis, si de suspensii reale. 

SISTEM UNIC PATENTAT DE FINGER-STEERING SI SUSPENSII - Masinutele Modarri ofera experienta unei directii reale a rotilor. Cu un simplu deget instalat comod in scaunul de sofer, poti face viraje, intoarceri, fara sa fie nevoie sa iti misti mana de pe masina. Sofat si mecanica intr-o jucarie fidela pasiunii pentru masini, atat a unui copil cat si a unui om mare!
ALIMENTEAZA CREATIV BUCURIA DE A VA JUCA IMPREUNA - colectionati si faceti schimb cu aceste masinute sau piese, spre realizarea a cat mai multor combinatii si dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii, a bucuriei de a construi, de a intelege cum un singur amanunt poate face o MARE diferenta! 
Shhh! NU va apucati sa le spuneti copiilor ca acestea sunt masinute pentru dezvoltarea capacitatii de constructie cognitiva si de intelegere a rolului partii in intreg. Fara sa fie nevoie s-o stie, copiii se vor simti incurajati, provocati sa exploreze noi posibilitati de constructie, dezvoltand abilitati de motricitate fina, logica, creativitate si imaginatie, fara consum de baterii, fara telefoane si fara tablete. 

Modarri inseamna sistem de constructie cu numar redus de suruburi (care nu se pot pierde, intrucat sunt fixate in rama metalica a masinutei), surubelnita hexagonala, valoare sporita de joc, durabilitate. Mai mult, masinutele Modarri beneficiaza de rama metalica ce confera rezistenta, plastic pentru sarcini grele, imbinari mecanice cat mai apropiate de cele reale. Toate acestea vor face un supravietuitor din masina si sofer de-a lungul multiplelor sesiuni de joc!


Modarri finger drive - joc, constructie, design!

Fabricat in China de Thoughtfull Toys.

Mai multe informatii
CuloareAlbastru
BrandPiccolino
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Corp masinuta Modarri - Cromat Piccolino
Rating-ul dumneavoastra