Lapte HiPP 3 Organic Junior 500g

Lapte HiPP 3 Organic Junior 500g

Formula speciala de lapte HiPP Comfort 300g

Formula speciala de lapte HiPP Comfort 300g

Formula speciala de lapte HiPP Anti-Reflux 300g

37,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
MAR-H9461

Formula speciala de lapte HiPP anti-Reflux 300g

Daca copilul dumneavoastra regurgiteaza frecvent, HiPP anti-Reflux Formula de Lapte speciala ar putea ajuta. aceasta formula previne refluxul laptelui in esofag.

Faina de roscove, din compozitia HiPP anti-Reflux Formula de Lapte speciala, este un agent natural de ingrosare care ii ofera consistenta formulei de lapte. Astfel, laptele ramane mai usor in stomac si refluxul in esofag este redus.

HiPP anti-Reflux Formula speciala este imbogatita cu culturi naturale probiotice ale acidului lactic (lactobacili) si acizi grasi polinesaturati cu lant lung = LCP:aRa si DHa (acizi grasi Omega-6 si Omega-3), importanti mai ales in primele luni de viata si faina de roscove, un agent natural de ingrosare, ce ii confera o consistenta cremoasa, mancarea ramanand in stomac mai usor prevenind intoarcerea in esofag (reflux), reducand eructatiile si refluxul in sine.

Formula speciala de lapte HiPP anti-Reflux 300g contine o combinatie bogata de ingrediente:

• Toti nutrientii necesari.
• Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care pot varia individual.
• LCP (Omega 3&6): acizi grasi cu lant lung polinesaturati, in mod particular importanti in primele luni de viata.

Atentie!

Va rugam folositi HiPP anti-Reflux Formula de lapte speciala doar sub supraveghere medicala. Regurgitarile si refluxul ar trebui sa se diminueze atunci cand folositi HiPP anti-Reflux Formula de Lapte speciala. Daca nu, va rugam consultati din nou medicul.

Mai multe informatii
Tip hrana Formule speciale de lapte
Varsta +0 luni
Brand HiPP
Promotii Nu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Formula speciala de lapte HiPP Anti-Reflux 300g
Rating-ul dumneavoastra