Set Quercetti 48 litere magnetice mici

Set Quercetti 48 litere magnetice mici

Tableta Magnetica ABC Quercetti

Tableta Magnetica ABC Quercetti

Labirint Fantacolor Quercetti

117,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
Q0295
   Noul Labirint Fantacolor Quercetti ii invita pe copii intr-o minunata aventura a simturilor si imaginatiei.
 
Gaseste drumul corect mutand pionezele colorate inainte si inapoi, urmand imaginile de pe fundal si indicatiile din ghidul de joc inclus in set.
Poti sa te joci tinand tabla de joc direct pe podea sau  asezata pe o masa, deoarece aceasta este extrem de rezistenta si are picioruse de cauciuc antialunecare.
Tabla de joc are doua fete pentru un plus de amuzament: pe una pionezele sunt colorate in cele 3 culori primare, iar pe fata cealalta in cele 6 culori (primare si secundare).
Labirintul Fantacolor este un joc complet si complex care ajuta la dezvoltarea gandirii logice, coordonarii ochi-mana si gratie modului in care mana trebuie miscata pe plansa reprezinta un suport fantastic pentru deprinderea scrisului de mana de la o varsta timpurie. 
 
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!
 
Contine :     
- 18 pioneze colorate in cele 3 culori primare (fata 1)
- 18 pioneze colorate in cele 6 culori (3 culori primare si 3 culori secundare)( fata 2)
- 12 Planse colorate.
 

Mai multe informatii
Tip produs Jucarie de sortat
Brand Quercetti
Promotii Nu
Noutati Nu
Lichidari de stoc Nu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Labirint Fantacolor Quercetti