Robot Tibo Buki France

Robot Tibo Buki France

Mitrusca cel Istet

Mitrusca cel Istet

Nazdravan, calul din poveste

105,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
PIC-PIT290014

Nazdravan, calul din poveste

Calul din poveste s-a dat de 3 ori peste cap si iata-l: te saluta, galopeaza, necheaza, da din cap si din coada! Este dorinta noastra de a-i aduce pe copii aproape de lumea povestilor, de a-i face sa inteleaga frumusetea personajelor de poveste. Calut firo-comandat, raspunde la mangaiere, te saluta si merge in sunet real de galop.

Spune 5 replici din poveste, pe fundal muzical oferit de maestrul Dumitru Farcas.

Isi deshide gura, emite sunete specifice de nechezat si galop. Multumiri maestrului Dumitru Farcas!

Nazdravan e calutul care te aduce pana in prag de poveste. Paseste peste! Cu Nazdravan, calul din poveste! Instructiuni:

1. Muta butonul comenzii pe pozitia I calul te va saluta, apoi va merge. Mangaie-l cu drag pe cap, pe bot, si el va necheza, va da din cap si din coada. Jucaria isi activeaza aceasta functie prin atingere. Apoi iarasi va merge... si va tot merge. Daca vrei sa oprest calutul, muta butonul comenzii pe pozitia 0.

2. Muta butonul comenzii pe pozitia II dupa ce ai experimentat puterile miraculoase ale calului, care te-a purtat prin nori, pana tocmai la stele, luna si soare*, asculta acum ce are Nazdravan sa iti spuna. Insotit de acordurile frumoasei melodii Fecioreasca de pe Mures, a maestrului Dumitru Farcas, Nazdravan iti va spune replici din Harap-Alb, povestea lui Ion Creanga. Calutul apoi va vorbi iarasi pe limba lui, de cal, nechezand, dand din cap si din coada. Urmeaza un alt salut din povesti, spus in grai omenesc, dupa care, daca il mangai pe bot, calul va necheza si va da iarasi din cap si din coada. De asemenea, calul isi inchide si deschide gura. Dupa 1 minut de inactivitate, calul isi va lua ramas bun de la tine, salutandu-te tot din poveste si se va opri. Poti oricand sa-l trezesti, mutand butonul comenzii in 0, apoi din nou in II sau I.

3. Pozitia 0 a comenzii: apasand succesiv butonul APASA de pe urechea stanga a calutului: Nazdravan va vorbi insotit de cantec, va necheza, va da din cap si din coada, va galopa. E clar! Cu Nazdravan ai tot timpul langa tine un cal de nadejde. Nazdravan, calul din poveste! * NOTA! Calul nu zboara! Jucaria nu trebuie calarita! Exprimarea a fost folosita pentru redarea atmosferei de poveste. AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Pericol de strangulare! A se folosi sub stricta supraveghere a parintilor sau a unui adult. Produsul si culorile pot varia. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da jucaria copilului.

Mai multe informatii
Varsta+3 ani
Marime21 - 30 cm
BrandPiccolino
PentruUnisex
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Nazdravan, calul din poveste
Rating-ul dumneavoastra