Pompa de san electrica dubla Kidscare

Pompa de san electrica dubla Kidscare

Kit  Pentru Alaptare Nuk Nature Sense  Jolie

Kit Pentru Alaptare Nuk Nature Sense Jolie

Pompa De San Nuk Nature Sense Electrica Reincarcabila

665,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
MAR-N4735

  Noua Pompa De San Nuk Nature Sense Electrica Reincarcabila este mai flexibilă și mai eficientă ca niciodată.


Înțelegem viața
Fiecare mamă are propriile nevoi și idei atunci când vine vorba de îngrijirea copilului ei. Pentru ca aceste nevoi să fie mereu satisfăcute, NUK cercetează și dezvoltă produse noi de peste 60 de ani. Rezultatul: produse inspirate de natură, care ajută copiii în dezvoltarea lor sănătoasă și fac viața de zi cu zi mai ușoară pentru părinți. Colaborarea noastră cu pediatrii și moașele joacă un rol major în dezvoltarea acestor produse.


Alăptarea conform propriilor reguli
În primele luni de viață, bebelușii nu au nevoie de nimic altceva decât de laptele matern și de multă dragoste. Dar există mame care nu doresc întotdeauna sau nu pot alăpta, dar ar dori să le ofere copiilor prețiosul lapte matern.
Pentru aceste mame am dezvoltat nu numai o gamă largă de produse pentru alăptat, dar și noi pompe electrice pentru sân, care sunt eficiente și flexibile, mai ales când vine vorba de îndeplinirea nevoilor individuale: NUK Nature Sense Pompa electrică pentru sân și NUK First Choice+ Pompa electrică pentru sân. Acestea oferă numeroase opțiuni pentru a regla ritmul și puterea de aspirație.
Noua pompă pentru sân în detaliu


Găsește-ți propriul ritm
Patru ritmuri de aspirație și patru puteri de aspirație pot fi combinate în orice mod. Setarea preferată poate fi salvată cu ajutorul butonului de memorie.
Performanță ridicată, acțiune blândă.
Motorul puternic permite pompei electrice pentru sân să extragă o cantitate mare de lapte într-un timp scurt, fiind, în același timp, foarte blândă cu sânul mulțumită pernei moi din silicon.
Oricând și oriunde.
În ciuda performanțelor sale puternice, pompa pentru sân este mică, compactă și ușor de manevrat. Bateria reîncărcabilă integrată este foarte utilă în călătorii și deplasări în afara casei. Rezistă suficient timp pentru a extrage laptele de trei ori.
Fiecare copil este diferit, la fel și mamele.
Pentru a declanșa reflexul de ejecție a laptelui, ritmul de supt al bebelușilor este foarte rapid la început. Odată ce laptele pornește, ei îl încetinesc. Puterea și ritmul de supt diferă de la un bebeluș la altul. Pentru a se apropia cât mai mult de acest principiu și pentru a permite mamelor să extragă laptele confortabil în orice moment, noile pompe electrice pentru sân NUK au un număr mare de opțiuni pentru alegerea setărilor individuale. Acestea pot simula patru ritmuri diferite de supt, iar mamele pot alege patru puteri diferite de aspirație pentru fiecare dintre acestea.

Pompa De San Nuk Nature Sense Electrica Reincarcabila 

* Reglabilă cu 16 combinații de ritmuri și puteri diferite de aspirație.
* Ecranul LCD indică ritmul de aspirație, intensitatea și timpul.
* Baterie reîncărcabilă integrată (rezistă până la 3 cicluri de extragere a laptelui).
* Puterea maximă de aspirație este de 330 mbar
* Pernă moale din silicon - apărătoare ergonomică pentru sân
* Include un biberon NUK Nature Sense de 150 ml

Mai multe informatii
Tip pompaElectrica
Numar pompeSimpla
BrandNuk
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati: Pompa De San Nuk Nature Sense Electrica Reincarcabila
Rating-ul dumneavoastra