Protectie antiprespiranta AeroMoov Tucani

Protectie antiprespiranta AeroMoov Tucani

Protectie antiprespiranta AeroMoov pentru scaun auto grupa 0 Tucani

Protectie antiprespiranta AeroMoov pentru scaun auto grupa 0 Tucani

Protectie antiprespiranta AeroMoov pentru scaun auto grupa 0

147,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
TEM-AL-0-CA

Protectie antiprespiranta AeroMoov pentru scaun auto grupa 0

Aerosleep Belgia a dezvoltat un concept nou pentru eliminarea supraincalzirii si transpiratiei in scaunul auto, carucior sau scaun pentru servit masa. Acesta se bazeaza pe o structura 3D, tip fagure, prin care aerul circula liber.

Tehnologia AeroSleep se bazeaza pe o structura deschisă tip fagure 3D:
 
• 95% aer - asigură o mai mare permeabilitate a aerului si o ventilatie optimă.
 
• 5% tesătură tehnica - 1 metru pătrat poate suporta o greutate de pană la 2.000 kg.
 
Concluzie: un strat de aer este creat intre corp si scaunul auto, carucior sau scaun pentru servit masa, prin care aerul poate circula liber.
 
Protectia antitranspiratie AeroSleep este adecvata oricarui tip de scaun auto pentru copii si ofera un confort placut in fiecare sezon.

Vara, sturctura tip fagure 3D previne transpiratul copilului in scaunul de masina. Incalzirea excesiva a corpului este evacuata prin structura tip fagure, si confera un ambient placut si confortabil in jurul ei.
 
Iarna, datorita protectiei antitranspiratie, si a aerului care circula in continuu prin ea, scaunul de masina va crea o senzatie placuta de caldura, temperatura corpului fiind reglata prin intermediul protectiei.
 
Protectia Aerosleep are incorporat in suprafata de sezut a copilului, un cearsaf, fabricat din bumbac organic 80%, moale, cu mici orificii, ce nu obtureaza circulatia aerului, sporind astfel, confortul.
 
Datorita acestei protectii suplimentare oferite, scaunul de masina va ramane ca nou mult timp.

Structura protectiei Aerosleep nu risca sa se preseze in timp, datorita spalarii si utilizarii repetate; acest material fiind garantat de catre producator, cu rezistenta la o presiune de pana la 2.000 kg/MP.
 
Se spala la 40 de grade.

Protectia AeroSleep anti-transpiratie poate fi montata pe orice tip de scaun auto, carucior sau scaun pentru servit masa, fiind foarte practica.
 
Poate fi schimbata usor, de pe un scaun pe altul. Toate produsele Aerosleep sunt fabricate in Belgia, au certificari europene si detin numeroase premii internationale.

 

Mai multe informatii
CuloareMulticolor
Tip accesoriuHusa antitranspiratie
BrandAeroMoov
PentruUnisex
PromotiiDa
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Protectie antiprespiranta AeroMoov pentru scaun auto grupa 0
Rating-ul dumneavoastra