Cybex Platinum Scoica auto Cybex Cloud Z2 i-Size Plus Soho Grey

1.519,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: CYBEX-522000683 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Review-uri (0)

Descriere Scoica Auto Cybex Cloud Z2 i-Size Plus Soho Grey

 

Scoica Auto Cloud Z2 i-Size Plus Soho Grey face parte din gama Cybex Platinum.

Bucurati-va de flexibilitate si confort complet cu Cybex Cloud Z2 i-Size. Mecanismul inteligent de rotatie permite scoicii auto sa fie orientata spre portiera vehiculului pentru intrare si iesire fara efort.
O noua functie de inclinare a scoicii auto permite copilului dvs. sa se relaxeze in timpul calatoriei, pentru si mai mult confort pe drum.

Cybex Cloud Z2 i-Size este, de asemenea, flexibila in afara vehiculului - poate fi inclinata intr-o pozitie complet intinsa, ca parte a unui sistem de calatorie cu un carucior.
Capotina integrata ofera umbra generoasa in interiorul si exteriorul masinii, in orice pozitie de inclinare. Cybex Cloud Z2 i-Size este cu adevarat partenerul perfect pentru fiecare calatorie.

Modelele Plus ale scoicii auto Cybex Cloud Z2 i-Size se evidentiaza prin tesaturile cu un aspect texturat unic.

Scaun Auto Cybex Cloud Z2 i-Size Plus Soho Grey - inclinare la 180 grade


Pozitie usoara de imbarcare
Cybex a fost prima companie care a introdus un mecanism de rotatie ce a facut posibila intoarcerea scoicilor auto pentru copii catre portiera pentru o imbarcare usoara. Baza Isofix Cybex Z2 include aceasta caracteristica, permitand scoicii auto Cybex Cloud Z2 i-Size sa se roteasca spre portiera masinii. Atunci cand faceti o pauza in calatoria dvs., scoica poate fi, de asemenea, intoarsa cu fata spre parinte, facilitand impartirea unei gustari sau joaca.
 

Somn confortabil, oriunde ai merge
Cu seria Cloud am dezvoltat o pozitie ergonomica intinsa. Pe baza acestei inovatii, cea mai noua scoica auto Cybex Cloud Z2 i-Size poate fi plasata si intr-o pozitie semi-inclinata in timp ce se afla in masina. Aceasta noua caracteristica permite un confort sporit pentru copil, fara a compromite siguranta pe drum.
 

Calatorie confortabila
Cu ajutorul adaptorilor, Cloud Z2 i-Size poate fi atasat pe numeroase carucioare Cybex, gb si alte marci selectate. Acest lucru permite scoicii auto pentru copii sa devina parte dintr-un sistem convenabil de calatorie, sporind confortul si mobilitatea.
 

O baza – doua locuri
Baza Isofix Z2 pentru sistemul modular Cybex Z2 Line ofera protectie si versatilitate maxima. Mecanismul de rotatie al Bazei Isofix Cybex Z2 permite ca scoica auto sa fie rotita spre portiera masinii. Baza Isofix Cybex Z2 este o solutie de lunga durata, deoarece poate fi folosita si cu scaunul auto Cybex Sirona Z2 i-Size pentru urmatoarea grupa de varsta. Atat scoica cat si scaunul auto pot fi inclinate pe Baza Isofix Cybex Z2.
 

Protectie impotriva impactului lateral
Cloud Z2 i-Size dispune de sistemul Cybex de protectie liniara la impact lateral (L.S.P.) pentru o protectie sporita. Primele forte de impact ale unui accident sunt reduse de protectia laterala extinsa catre portiera autovehiculului. Impreuna cu carcasa flexibila a scoicii auto, reduce fortele de impact cu pana la 25%, distribuindu-le departe de copil.
 

Protectie solara completa
Capotina generoasa, realizata din tesatura UPF50+, va protejeaza in primul rand copilul de soare, dar poate actiona si ca un scut impotriva vantului sau chiar a agitatiei strazii. Cand nu este utilizata, capotina poate fi depozitata cu usurinta.
 

Creste odata cu copilul
Tetiera reglabila ofera 12 pozitii pentru o ajustare personalizata pe masura ce copilul dvs. creste. Ghidajul integrat al centurilor face ca reglarea sa fie intuitiva si rapida – aceste caracteristici de siguranta pot fi adaptate copilului dvs. in crestere in cateva secunde.
 

Se potriveste celui mai mic dintre calatori
Cybex Cloud Z2 i-Size include un insert detasabil pentru nou-nascuti, ce creeaza o pozitie aproape plata pentru bebelusi. Acest lucru ajuta la reducerea riscului de incline a capul copilului spre inainte in timp ce doarme, ceea ce poate duce la probleme grave de respiratie. Insertul pentru nou-nascut trebuie indepartat odata ce copilul este mai inalt de 60 cm.
 

Scoica Auto Cybex Cloud Z2 i-Size Plus Soho Grey este potrivita pentru copii cu:

 
  • Inaltime: 45-87 cm.
  • Greutate: maxim 13 kg.
  • Varsta: de la nastere pana la aproximativ 24 luni.

 

Caracteristici tehnice:

 
  • Dimensiuni: 64.5 x 44 x 38 cm.
  • Greutate: 4.6 kg.
  • Intretinere: Husele textile pot fi spalate la masina la 30°C.
  • Include insert pentru nou nascut.
  • Conceputa si proiectata in Germania.
  • Omologata UN R129/03 i-Size.
  • Compatibila cu Baza Isofix Cybex Z2.

 

Despre Cybex Platinum
 

Cybex Platinum este o poveste despre intalnirea magica dintre lux si siguranta.
 

Scaunele auto Cybex Platinum au fost apreciate de cele mai importante organizatii internationale din domeniu precum ADAC, ÖAMTC, RACE, Stiftung Warrentest.
 

Modele de scoici si scaune auto precum Cloud Z, Cloud T, Sirona Z, Sirona T, Solution Z sunt deja de nume de referinta din colectiei Cybex Platinum, iar Anoris-T, cel mai nou produs al prestigiosului brand german aduce cu adevarat o revolutie in domeniul  confortului si sigurantei auto a micilor pasageri.
 

Indiferent de destinatie, orice calatorie a unui copil intr-un scaun auto Cybex Platinum va deveni o experienta memorabila!
 

Cybex Platinum: For All Tomorrow's People!

Vezi mai mult

Culoare:

Gri

Omologare: i-Size

Inaltime copil: 45-87 cm

Pentru: Unisex

Tip scaun auto: Scoici auto

Interval greutate: 0-13 kg

Sistem montare: in centura masinii

  • Manual de utilizare Scaun Auto Cybex Aton S2 i-Size

    Descarca
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!