Scaun Auto Cybex Sirona S i-Size cu SensorSafe Granite Black

Scaun Auto Cybex Sirona S i-Size cu SensorSafe Granite Black

Scaun auto Besafe iZi Twist B i-Size Midnight Black Melange

Scaun auto Besafe iZi Twist B i-Size Midnight Black Melange

Scaun Auto Cybex Sirona S i-Size cu SensorSafe Autumn Gold

2.599,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
CYBEX-520000539

Scaun Auto Cybex Sirona S i-Size cu SensorSafe Autumn Gold

SensorSafe - Un sistem de monitorizare unic, care creste siguranta copilului in autovehicul.

A-ti sti copilul in siguranta este telul suprem al oricarui parinte, ceea ce iti asigura linistea sufleteasca. Pornind de la aceasta premiza, CYBEX a combinat tehnologia smart de ultima generatie, cu designul ultra-modern realizand dispozitivul de monitorizare SensorSafe, un sistem unic care instiinteaza permanent parintele despre starea de sanatate si siguranta a copilului in timpul calatoriei cu autovehiculul.
Acest sensor se ataseaza la centurile anumitor modelele de scaune auto i-Size din gama de produse Gold si transmite permanent informatii pretioase despre sanatatea si siguranta micului pasager asezat in scaunul auto, informatii precum:

• Ne instiinteaza daca cel mic a desfacut centura de siguranta.
• Daca temperatura din masina este prea scazuta sau prea ridicata.
• Daca cel mic a ramas singur, nesupravegheat in masina.
• Daca timpul petrecut in scaunul auto este prea lung.

Toate aceste alerte sunt transmise prin sistemul Blootooth catre telefonul parintelui prin intermediul unei aplicatii usor de folosit. Accesand acceasi aplicatie, parintele primeste si instructiunile de montare a scaunului, video-uri care explica pasii montajului corect, precum si raspunsuri la cele mai intalnite intrebari legate de functionarea scaunelor auto Cybex i-Size.

Sirona S i-Size cu SensorSafe Autumn Gold, un scaun utilizat cu spatele catre directia de mers, care reduce riscul de accidentare in cazul unei coliziuni frontale cu mai mult de 80%, in comparatie cu scaunele auto conventionale cu hamuri de siguranta, utilizate cu fata catre directia de mers.

• Sigur cu spatele la disrectia de mers pana la aprox 4 ani.
• Sistem de rotatie 360 grade cu easy entry.
• Controlul directiei de deplasare (DDC).
• Tehnologia de reducere a energiei (ER-Tech) in pozitia orientata spre fata (de la 16 luni și 76 cm).
• Sistem integrat LSP.
• Inaltimea reglabila a tetierei.

Un sistem de rotatie la 360° face viata parintilor mult mai usoara si fara dureri de spate.
Sistemul inteligent de rotatie face posibila schimbarea din pozitia cu spatele la directia de mers, in pozitia cu fata la directia de mers, fara a demonta scaunul din pozitia sa in masina. De asemenea, asezarea si luarea copilului din scaunul montat in masina se face foarte usor, intrucat scaunul poate fi orientat cu fata catre portiera, printr-un singur click.

Reduce in mod semnificativ riscul de ranire in cazul unei coliziuni frontale.
Sistemul Sirona S i-Size va permite sa transportati copiii cu spatele catre directia de mers de la nastere si pana la o inaltime de 105 cm (18 kg, 4 ani). In functie de preferintele dvs., Sirona S i-Size poate fi de asemenea utilizat ca scaun pentru copii orientat in fata incepand de la min. 76 cm (16 luni) pana la 105 cm).

Reduce tensiunea pe gat in cazul unui impact frontal (in fata).
Tehnologia "Energy Reduction" a modelului Sirona S i-Size ofera o siguranta sporita copilului dvs. atunci cand scaunul auto este orientat cu fata catre sensul de mers, in cazul unei coliziuni frontale. Reduce fortele de pe gatul unui copil in timpul unui accident cu aproximativ 20%, comparativ cu alte sisteme de prindere.

Extensibil pe partea laterala indreptata spre usa masinii.
Sistemul integrat LSP al modelului Sirona S i-Size ofera o siguranta sporita in cazul unei coliziuni cu impact lateral. Reduce forta unui impact lateral in combinatie cu carcasa de absorbtie a energiei cu aproximativ 25%.

O instalare cu un singur clic cu ISOFIX, atat in spate cat si in fata, permite o instalare simpla si garanteaza o siguranta sporita.
Sistemul Sirona S i-Size este securizat cu ajutorul sistemului ISOFIX al masinii si nu necesita fixare suplimentara. Un indicator de instalare ajuta de asemenea la prevenirea unei posibile utilizari incorecte.

Detalii tehnice Scaun Auto Cybex Sirona S i-Size cu SensorSafe Autumn Gold:

• Dimensiuni (LxlxH): 70 x 43 x 63.5 cm.
• Greutate: 10.5 kg.
• ECE R-129.
• Creat si dezvoltat in Germania.

 

 

Mai multe informatii
Culoare Portocaliu
Brand Cybex
Pentru Unisex
Tip produs Scaun Auto
Interval greutate 0 - 18 Kg
Inaltime copil 40 - 105 cm
Omologare i-Size
Sistem montare Isofix
Promotii Nu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scaun Auto Cybex Sirona S i-Size cu SensorSafe Autumn Gold
Rating-ul dumneavoastra