Scaune auto copii - Top premium

Afiseaza: 1-24 din 273 produse

 Filtre
Selectie de scaune auto copii, de scoici bebe si de inaltatoare auto de la branduri premium testate si omologate R44.04 sau i-Size cu sistem sigur si eficient de prindere in centura masinii sau Isofix. Aceste  sunt construite pentru a conferi protectie, confort si santate bebelusilor si copilasilor atunci cand sunt transportati cu masina si calatoresc pe distante scurte sau lungi.

​​​​​​Aici gasesti , de la nou nascuti pana la copii de 12 ani. Vino in showroom-ul ErFi si testeaza scaunul auto  cel mai potrivit pentru inaltimea si greutatea bebelusului/copilului tau, precum si pentru modelul de masina pe care il conduci.
In plus, fiecare scaun auto bebe sau copil poate fi ajustat pentru a se potrivi perfect cu nevoile si dimensiunile unice ale bebelusului sau copilului tau, astfel incat sa fie confortabil si sigur pe tot parcursul calatoriei. Toate scaunele auto comercializate de ErFi sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente la impact si cu proprietati de protectie impotriva razelor UV.

In showroom-ul ErFi, expertii nostri te vor ajuta sa alegi scaunul auto cel mai potrivit pentru nevoile tale si sa iti explice cum sa il instalezi in masina ta, astfel incat sa fie sigur si stabil pe parcursul calatoriei.

Asadar, alege ErFi pentru a fi sigur ca bebelusul sau copilul tau va avea parte de un transport sigur si confortabil cu masina.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!