Cybex Platinum Scaun auto Cybex Sirona Z2 i-Size Deep Black

1.749,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: CYBEX-522002405 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Review-uri (0)

Descriere Scaun Auto Cybex Sirona Z2 i-Size Deep Black

 

Sirona Z2 i-Size face parte din gama Cybex Platinum, colectia Z-Line.

Parintii ce vor siguranta maxima pentru copilul lor au nevoie in fiecare zi de produse ce se ridica la nivelul asteptarilor. Prin scaunul auto pentru copii Sirona Z2 i-Size, Cybex a impus noi standarde pentru protectia laterala si frontala. Cybex Sirona Z2 i-Size poate fi rotit 360°, fiind astfel usor de asezat copilul in scaunul auto dar si foarte usor de comutat intre pozitiile rear facing (cu spatele spre sensul de mers) si forward facing (cu fata spre sensul de mers). Confortul maxim este atins cu ajutorul unor caracteristici cheie, cum ar fi cele 12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime si a celor 5 trepte de inclinare a scaunului auto, pentru a gasi pozitia perfecta pentru somn. Pentru cei mai mici pasageri, insertul special, moale in partile laterale dar si in zona capului, ofera o pozitie ergonomica optima pentru calatorie.

Scaun Auto Cybex Sirona Z2 i-Size Deep Black


Mecanism de rotire 360°
Mecanismul inovator al Bazei Isofix Cybex Z / Cybex Z2 (se achizitioneaza separat) va permite sa rotiti scaunul auto si face posibila asezarea si ridicarea copilului in si din scaunul auto foarte usor. De asemenea, comutarea intre pozitia rear facing (cu spatele spre sensul de mers) si forward facing (cu fata spre sensul de mers) se face cu usurinta maxima. Sistemul D.D.C (Driving Direction Control - Sistem de Control pentru Directia de Mers) previne utilizarea scaunului auto cu fata spre sensul de mers inainte de 76 cm si cel putin 15 luni.
 

Calatorii in siguranta pana la 4 ani
In pozitia sa cu spatele la sensul de mers, Sirona Z2 i-Size reduce riscul de ranire in cazul unei coliziuni frontale. Testele arata ca forta de impact dintr-un accident frontal este distribuita mai uniform pe o zona mare a carcasei scaunului auto. Va recomandam sa folositi Sirona in pozitia cu spatele la sensul de mers, pana cand copilul are cel putin 15 luni si mai mult daca este posibil.
 

Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat
Ofera siguranta crescuta in cazul unei coliziuni laterale. Sistemul L.S.P impreuna cu carcasa speciala a scaunului ce absoarbe energia impactului, reduc fortele coliziunii cu aproximativ 25%.
 

Inclinare si rotire cu o singura mana
Sistemul smart de rotire si inclinare cu o singura mana va permite sa aveti una din maini libera atunci cand faceti ajustari scaunului auto. Cybex Sirona Z2 i-Size ofera 5 pozitii de inclinare atat in pozitia cu fata spre sensul de mers cat si in pozitia cu spatele spre sensul de mers. Toate acestea contribuie la un somn si o calatorie confortabile. ATENTIE! Pozitiile de inclinare sunt limitate cu Baza Z in comparatie cu Baza Z2.
 

Tetiera ajustabila in inaltime
Tetiera se poate ajusta in inaltime, cele 12 trepte asigurand confortul copilului pe masura ce creste.
 

Energy Reduction Technology (ER-Tech)
Ofera siguranta crescuta copilului atunci cand scaunul este pozitionat forward facing (cu fata spre sensul de mers) in cazul unui impact frontal. Sistemul "ER-Tech" reduce fortele aparute in zona gatului in cazul unui impact frontal cu mai mult de 20%, comparativ cu alte sisteme de centuri in 5 puncte existente pe piata.
 

Instalare cu ISOFIX in doua clickuri
O instalare simpla cu sistem ISOFIX ce necesita doar doua clickuri, garanteaza o siguranta crescuta. Folosit impreuna cu Baza Isofix Cybex Z sau Cybex Z2 (se achizitioneaza separat), scaunul auto Cybex Sirona Z2 i-Size este asigurat in masina cu ajutorul sistemului ISOFIX si nu necesita prinderea cu centura masinii. Un martor de instalare previne o posibila utilizare necorespunzatoare.
 

Sistem de centuri cu prindere in 5 puncte
Asigurati copilul in scaunul auto Cybex Sirona Z2 i-Size cu usurinta. Sistemul magnetic integrat pentru fixarea centurilor va permite sa ridicati copilul din scaunul auto mai usor.
 

Carcasa exterioara ce absoarbe energia
Carcasa exterioara absoarbe fortele aparute in urma unui impact, protejand copilul.
 

Insert nou nascut
Insertul pentru nou nascut ofera o pozitie ergonomica si este acum imbunatatit avand partile laterale dar si zona capului captusite cu material moale, formand astfel un loc special adaptat pentru extra suport dar si confort. Insertul pentru nou-nascuti trebuie detasat odata ce copilul depaseste 60 cm.
 

Scaunul Auto Cybex Sirona Z2 i-Size Deep Black este potrivit pentru copii cu:

 

• Inaltime: 45 - 105 cm.
• Greutate: maxim 18 kg.
• Varsta: de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

 

Caracteristici tehnice:

 

• Dimensiuni: 71.5 x 43 x 64 cm.
• Greutate: 15 kg.
• Intretinere: Husele textile pot fi spalate la masina la 30°C.
• Include insert pentru nou nascut si ghidaje ISOFIX.
• Conceput si proiectat in Germania.
• Omologat UN R129/03 i-Size.


ATENTIE! Acest produs nu include Baza Isofix Cybex Z sau Cybex Z2, se achizitioneaza separat.

Scaunele auto Cybex Platinum

Cybex Platinum este o poveste despre intalnirea magica dintre lux si siguranta.
 

Scaunele auto Cybex Platinum au fost apreciate de cele mai importante organizatii internationale din domeniu precum ADAC, ÖAMTC, RACE, Stiftung Warrentest.
 

Modele de scaune auto  precum Cloud Z, Sirona Z, Solution Z sunt deja de nume de referinta din colectiei Cybex Platinum, iar Anoris-T, cel mai nou produs al prestigiosului brand german aduce cu adevarat o revolutie in domeniul  confortului si sigurantei auto a micilor pasageri.
 

Indiferent de destinatie, orice calatorie a unui copil intr-un scaun auto Cybex Platinum va deveni o experienta memorabila!
 

Cybex Platinum: For All Tomorrow's People!

Vezi mai mult

Culoare:

Sistem montare: in Isofix

Omologare: i-Size

Inaltime copil: 45-105 cm

Pentru: Unisex

Tip scaun auto: Scaune auto rotative

Interval greutate: 0-18 kg

  • Manual de utilizare Scaun Auto Cybex Platinum Sirona Z2 i-Size

    Descarca
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!