Scaun auto Cybex Sirona S i-Size Ferrari Victory Black

Scaun auto Cybex Sirona S i-Size Ferrari Victory Black

Scaun auto Cybex Pallas S-fix Urban Black

Scaun auto Cybex Pallas S-fix Urban Black

Scaun auto Cybex Sirona S i-Size Ferrari Racing Red

2.599,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
CYBEX-519000215

Scaun Auto Sirona S i-Size Ferrari Racing Red de la Cybex.

Colectia CYBEX Scuderia Ferrari este o colectie simbolica pentru mostenirea Ferrari, reusind sa capteze mostenirea excelentei, a unicitatii si inaltei performante. Pornind de la pistele de circuit auto pentra a ajunge pe strazile din oras, colectia CYBEX Scuderia Ferarri este inspirata de o pasiune autentica, inegalabila pentru excelenta, pasiune impartasita de orice parinte modern.
Sirona S i-Size, un scaun utiliat cu spatele la directia de mers care reduce riscul de accidentare in cazul unei coliziuni frontale cu mai mult de 80% in comparatie cu scaunele auto conventionale cu hamuri de siguranta, utilizate cu fata la directia de mers.
• Sigur cu spatele la disrectia de mers pana la aprox 4 ani.
• Sistem de rotatie 360 grade cu easy entry.
• Controlul directiei de deplasare (DDC).
• Tehnologia de reducere a energiei (ER-Tech) în poziu021bia orientatu0103 spre fata (de la 16 luni u0219i 76 cm).
• Sistem integrat LSP.
• Inaltimea reglabila a tetierei.
Un sistem de rotatie la 360° face viata parintilor mult mai usoara si fara dureri de spate.
Sistemul inteligent de rotatie face posibila schimbarea din pozitia cu spatele la directia de mers, in pozitia cu fata la directia de mers, fara a demonta scaunul din pozitia sa in masina. De asemenea, asezarea si luarea copilului din scaunul montat in masina se face foarte usor, intrucat scaunul poate fi orientat cu fata catre portiera, printr-un singur click.

Reduce in mod semnificativ riscul de ranire in cazul unei coliziuni frontale.
Sistemul Sirona S i-Size va permit sa transportati copiii cu fata inapoi de la nastere pana la o inalu021btme de 105 cm (pana la 18 kg, aproximativ 4 ani). In functie de preferintele dvs., Sirona S i-Size poate fi de asemenea utilizat ca scaun pentru copii orientat in fata (incepand de la min. 76 cm si 16 luni pana la 105 cm).

Reduce tensiunea pe gat in cazul unui impact frontal (in fata).
Tehnologia "Energy Reduction" a modelului Sirona S i-Size ofera o siguranta sporita pentru copilul dvs. in pozitia orientata in fata in cazul unei coliziuni frontale. Reduce fortele de pe gatul unui copil in timpul unui accident in fata cu aproximativ 20%, comparativ cu alte sisteme de cablaje existente.

Extensibil pe partea laterala indreptata spre usa masinii.
Sistemul integrat LSP al modelului Sirona S i-Size ofera o siguranta sporita in cazul unei coliziuni la impact lateral. Reduce forta unui impact lateral in combinatie cu carcasa de absorbtie a energiei cu aproximativ 25%.

O instalare cu un singur clic cu ISOFIX, atat in spate cat si in fata, permite o instalare simpla si garanteaza o siguranta sporita.
Sistemul Sirona S i-Size este securizat cu ajutorul sistemului ISOFIX al masinii si nu necesita fixare suplimentara. Un indicator de instalare ajuta de asemenea la prevenirea unei posibile utilizari incorecte.

Detalii tehnice :

• Dimensiuni (LxlxH): 70 x 43 x 63.5cm.
• Greutate: 10.5 kg.
• ECE R-129.
• Creat si dezvoltat in Germania.

Mai multe informatii
BrandCybex
PentruFete
Tip produsScaun Auto
Inaltime copil40 - 105 cm
Omologarei-Size
Sistem montareIsofix
Lichidari de stocNu
NoutatiNu
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scaun auto Cybex Sirona S i-Size Ferrari Racing Red