Scaune auto copii - Top Scaune auto BeSafe

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: BeSafe × Tip scaun auto: Scaune auto × Sistem montare: in centura masinii ×
Scaunele auto BeSafe sunt cunoscute pentru siguranța și calitatea lor, oferind multiple caracteristici de protecție pentru copii. Iată câteva dintre caracteristicile comune pentru  Scaune auto BeSafe:
 


1.    Protecție împotriva impactului lateral: Scaunele auto BeSafe au un sistem de protecție împotriva impactului lateral, care ajută la protejarea capului și a gâtului copilului în caz de impact lateral.
2.    Centuri de siguranță cu închidere magnetică: BeSafe a introdus recent o nouă tehnologie de închidere magnetică pentru centura de siguranță, ceea ce face mai ușor și mai rapid pentru părinți să asigure copilul în scaunul auto.
3.    Protecție la nivelul gâtului: Modelele de Scaune auto BeSafe sunt concepute cu o protecție specială la nivelul gâtului pentru a preveni rănile cervicale în caz de impact.
4.    Reglarea unghiului de înclinare: BeSafe oferă scaune auto cu reglare a unghiului de înclinare, care permite copilului să stea confortabil și în siguranță, chiar și în timpul unor călătorii lungi.
5.    Reglarea înălțimii: Multe dintre scaunele auto BeSafe permit reglarea înălțimii pentru a se potrivi cu copiii care cresc.
6.    Posibilitatea de a crește odată cu copilul: BeSafe oferă o varietate de scaune auto care se pot adapta nevoilor copilului pe măsură ce acesta crește, de la scaune auto pentru nou-născuți până la scaune auto pentru copii mai mari.
7.    Scaunele auto rotative de tipul BeSafe Izi Turn sau Izi Twist fac parte din recomandările Centrelor Siguranță Auto Copii, specialiștii acestor Centre asigurând instalarea și reglajele corecte pentru maximum de protecție și confort pentru fiecare copilaș în parte.
8.    Confortul: Scaunele auto BeSafe sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât copiii să stea confortabil în timpul călătoriilor.
9.    Gama de scaune auto Rear-Facing Prelungit include modelele BeSafe Strech și BeSafe Stretch B, modele a căror instalare este obligatoriu să fie făcută de un expert acreditat deoarece prin utilizare defectuoasă poate scădea gradul de protecție în cazul producerii unui accident. Consultanții Fundației Siguranță Auto Copii asigură instalarea corectă a tuturor modelelor de scaune auto din gama Rear-Facing Prelungit.

În plus, BeSafe oferă o varietate de culori și modele pentru a se potrivi cu preferințele și stilul personal al părinților. Compania pune un accent puternic pe siguranță și oferă scaune auto care îndeplinesc sau depășesc cele mai stricte standarde de siguranță.
 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!