Scaune auto copii - Top Cybex

Afiseaza: 1-24 din 60 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Cybex ×
Scaunele auto Cybex sunt cunoscute pentru designul lor inovator și siguranța oferită copiilor. Iată câteva dintre caracteristicile comune pentru Cybex:
 
  1. Protecție la impact lateral: Scaunele auto Cybex au un sistem patentat de protecție la impact lateral, care protejează copilul în cazul unui astfel de accident.
  2. Sisteme de retenție a copilului în autovehicul: Scaunele auto Cybex utilizează tehnologie de retenție a copilului, cum ar fi centura de siguranță în cinci puncte și perne de protecție numite scut de impact pentru zona toracelui. Aceste sistem au rolul de a împiedica proiecția copilului în afara autovehiculului în cazul unui accident.
  3. Reglarea înălțimii: Multe dintre scaunele auto Cybex au suport pentru cap reglabil pe înălțime, ce permite ajustarea pe măsură ce copilul crește.
  4. Posibilitatea de a crește odată cu copilul: Cybex oferă o varietate de care se pot adapta nevoilor copilului pe măsură ce acesta crește, de la scaune auto pentru nou-născuți până la scaune auto pentru copii mai mari.
  5. Materiale de înaltă calitate: Toate produsele din categoria  Cybex sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi spuma cu memorie, care asigură confortul copilului în timpul călătoriilor.
  6. Ușor de instalat: Cybex oferă sisteme de instalare ușoare pentru scaunele sale auto, pentru a face procesul de montaj mai ușor și mai rapid pentru părinți.
  7. Modelele de tip scaun auto rotativ precum Sirona Gi i-Size sau Sirona Gi i-Size Plus, cu bază pivotantă sunt o alegere excelentă pentru orice părinte
  8. Scoicile auto ergonomice de tipul Cloud G i-Size, Cloud i-Size Plus sau Aton S2 fac parte din recomandările Centrelor Siguranță Auto Copii România, singura organizație din România singura organizație din România care face recomandări personalizate de scaune auto pentru copii în funcție de vârsta, înălțimea și greutate și compatibilitatea reală cu mașina.
  9. Vă recomandăm să verificați instalarea și reglajele scaunelor auto pentru copii cu ajutorul consultanților Fundației Siguranță Auto Copii.
Gama de scaune auto Cybex se poate împărții în urmatoarele categorii:
  • Scoici auto: Din aceasta categorie fac parte modelele Aton 5, Aton B2, Aton S2 i-Size, Cybex Cloud G i-Size sau Cybex Cloud i-Size Plus
  • Scaune auto rotative: Cybex Sirona Gi i-Size, Cybex Sirona Gi i-Size Plus;
  • Scaune auto de varstă mare (așa numitele înălțătoare cu spătar): 
    • scaune auto cu scut de impact: Cybex Pallas G i-Size sau Cybex Pallas G i-Size Plus recomandate pentru copii cu înălțimea între 76 și 150 cm și echivalență în vârstă între 15 luni și aproximativ 12 ani; 
    • scaune auto cu centuri: Cybex Solution S2 i-Fix sau Cybex Solution G i-Fix Plus recomandate pentru copii cu înălțimea între 100 și 150 cm și echivalență în vârstă între 3 și aproximativ 12 ani;
 În plus, Cybex oferă și opțiuni de personalizare, cum ar fi diferite culori și modele, pentru a se potrivi cu preferințele și stilul personal al părinților.
 

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!