Set Migoga Junior Premium Quercetti

Set Migoga Junior Premium Quercetti

Migoga Marble Run Transparent Quercetti

Migoga Marble Run Transparent Quercetti

Set Constructii Tubulare Quercetti

353,00 Lei
SKU
Q7050
   Jocul Constructii Tubulare de la Quercetti este o premiera absoluta: primul joc cu ajutorul caruia copiii isi pot folosi imaginatia pentru a-si construi propriile piese de mobilier: practice, transformabile si viu colorate.
 
Jocul cu sistemul de Constructii Tubulare Quercetti este o adevarata sansa oferita creativitatii si dezvoltarii gandirii spatiale a copilului.
Jocul este compus din piese modulare care se pot asambla in mii de feluri, astfel incat, ca prin magie, poti transforma o masuta intr-un scaunel, o tavita sau un raft pentru jucarii. Si stii care e partea cea mai tare: pentru ca jocul e facut dintr-un plastic rezistent, poti sa ii inviti si pe mami sau pe tati sa incerce super-mobilierul creat de tine. Cu o conditie: parintii nu trebuie sa aiba o greutate mai mare de 90 kg! 
Jocul este recomandat copiilor mai mari de 3 ani. De la 3 la 6 ani, poti cere ajutorul unui adult pentru a-ti definitiva creatiile, dar de la 6 ani cu siguranta nu vei mai avea nevoie de nici un ajutor! Interzis copiilor mai mici d3 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.
 
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!
 
Jocul contine: 
- 9 tuburi lungi
- 4 tuburi scurte
- 4 pise de baza
- 1 plansa
- 1 cutie de depozitare
- 10 pivoti
- 30 conectoare
- 30 clipsuri
- 30 capacele
- 1 manual de utilizare.

Mai multe informatii
Tip Seturi ConstructieConstructii diverse
BrandQuercetti
PentruUnisex
Varsta+3 ani
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set Constructii Tubulare Quercetti
Rating-ul dumneavoastra