Audio monitor digital Motorola MBP160

Audio monitor digital Motorola MBP160

Video monitor Wi-Fi Motorola MBP87SN Connect

Video monitor Wi-Fi Motorola MBP87SN Connect

Statie multimedia Wi-Fi Motorola Dream Machine

545,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
MBP85SN

Statia multimedia Wi-Fi Dream Machine face parte din noua gama Hi Tech de ingrijire a bebelusilor: Motorola Smart Nursery.

Acest aparat este primul dispozitiv de monitorizare audio cu transmitere exclusiv Wi-Fi, fiind ideal pentru mamicile care se intorc la munca si doresc sa se simta mai aproape de bebelusii lor, sa le auda ganguritul si sa ii poata linisti chiar si atunci cand nu sunt langa acestia.

Practic este un interfon la care unitatea copilului este proiectorul muzical, iar unitatea parentala este orice dispozitiv care poate fi conectat la internet:  Smartphone, tableta, laptop.

Cu ajutorul acestei adevarate „statii a viselor” camera celui mic se va transforma intr-un taram de basm, in care pe tavan vor fi proiectate imagini animate, iar atmosfera va fi completata de un cantec de leagan care il va imbia la somn.

Acest proiector muzical este prevazut cu 3 discuri care proiecteaza diverse scene animate, are o lampa de veghe care isi schimba singura culorile.

Cantecele de leagan se pot downloada gratis de pe aplicatia Hubble Smart Nursery.

Atat muzica, cat si proiectia sunt controlate de la distanta de catre parinte, cu ajutorul aplicatiei Hubble.

Statia multimedia  Wi-Fi Dream Machine are si functie de activare vocala, monitorizarea audio declansandu-se imediat cand in bebelusul se trezeste si incepe sa gangureasca.

Mai multe informatii
Brand Motorola
Promotii Nu
Noutati Nu
Lichidari de stoc Nu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Statie multimedia Wi-Fi Motorola Dream Machine