Fantacolor 60 D15 Quercetti

Fantacolor 60 D15 Quercetti

Fantacolor Daisy Basic Quercetti

Margherita Basic D10 Quercetti

Tableta Mandala Quercetti

131,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Q5348

O noua linie de tablite magnetice cu doua fete, cu design inovativ, margini rotunjite. Colturile tablitei sunt protejate cu o margine cauciucata pentru a face aceasta jucarie perfect sigura pentru copii.

Copiii pot scrie sau desena pe ambele fete ale Tabletei Mandala Quercettifolosind markerul inclus in set.

Tableta Mandala Quercetti este un extraordinar joc de compozitie ce le permite copiilor sa creeze un numar infinit de modele tip Mandala, inspirate din filozofia antica a Orientului, unde aceste modele reprezinta armonia centrala din viata si din univers.

De fapt, chiar si copiii mici au nevoie sa se destreseze dupa presiunea pusa asupra lor de educatori si parinti, iar activitatile pe care le pot face folosind acest joc mozaic tip Mandala ii ajuta sa se relaxeze, sa isi creasca puterea de concentrare, stimuleaza meditatia, personalitatea si starea de bine.

Fiecare model Mandala consta in diferite forme geometrice aranjate in cerc, in jurul unui centru si care au un fantastic efect de imagine 3D.

Setul include un album cu modele de Mandale, o caseta practica pentru transport, markere, suporti transparenti ce permit asezarea tabletei vertical sau orizontal.

Jocul Tableta Mandala este recomandat copiilor mai mari de 5 ani.

Avertisment: Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
TipMozaicuri
Varsta+5 ani
BrandQuercetti
PentruBaieti
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tableta Mandala Quercetti
Rating-ul dumneavoastra