Blocuri de constructie -Tren cu aburi Little Tikes

Blocuri de constructie -Tren cu aburi Little Tikes

Georello 3D Gear Tech Quercetti

Quercetti Georello Tech

Tehno Quercetti

93,00 Lei
SKU
Q0560

Tehno Quercetti

Copiilor le place sa se joace cu sculele parintilor lor, iar in gentuta tehno vor fi incantati sa gaseasca cele mai uzuale scule perfect functionale si extrem de sigure.

Ei vor gasi toate tipurile de suruburi, piulite, bolturi si saibe de care au nevoie si pe care le pot insera cu ajutorul sculelor in gaurile din placa. In acest mod, ei se familiarizeaza cu aptitudinile mecanice de baza si isi pot exersa dexteritatea.

Quercetti Tehno

Copiii pot atasa formele din cutie pentru a creea diverse constructii tehnice, plane sau tridimensionale si isi dau frau liber fanteziei si creativitatii. Piesele sunt facute din material plastic, sunt rezistente si non-toxice, conform standardului EN 71.

Recomandat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani.

AVERISMENT: Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Seturi ConstructieConstructii diverse
BrandQuercetti
PentruBaieti
Varsta+3 ani
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tehno Quercetti
Rating-ul dumneavoastra