Video monitor digital Motorola MBP483

Video monitor digital Motorola MBP483

Video monitor digital + Wi-Fi Motorola MBP855

Video monitor digital + Wi-Fi Motorola MBP855

Video monitor digital + Wi-Fi Motorola MBP845 Connect

999,00 Lei
SKU
MBP845

Pentru ca voiai mai mult, Motorola iti prezinta noul Video Monitor Digital + Wi-Fi Motorola MBP845 Connect cu camera Wi-Fi HD si display extra-large de 5'', care iti permite sa supraveghezi de la distanta tot ce se petrece in camera bebelusului.

Chiar daca te afli la birou, sau daca estii departe de tara, cu ajutorul Video Monitorului Motorola MBP845 Connect si a aplicatiei speciale Hubble, poti afla in orice moment ce se petrece cu copilul tau.

Motorola MBP845 Connect este primul sistem dual ce imbina caracteristicile performantului video monitor digital MBP36S, cu display propriu de 5'', cu cele ale camerelor Wi-Fi HD, care permit supravegherea in timp real, de la distanta, a bebelusului (imaginile si sunetul fiind redate la nivelul display-ului smartphone-ului, tabletei sau computerului pe care il folsosesti).

Caracteristici si avantaje:

 • Display color mare extra-large tip LCD de 5''
 • Conectivitate Wi-Fi
 • Monitorizeaza temperatura din camera copilului
 • Comunicare bidirectionala intre unitatea copilului si unitatile parentale (fie cea de la nivelul display-ului, fie cea de la nivelul smartphone-ului, tabletei sau laptopului- in cazul folosirii ca si camera Wi-Fi)
 • Raza de actiune 300m (masurata in camp deschis, daca nu sunt obstacole intre cele doua unitati)
 • Transmisie digitala 2.4GHz FHSS
 • Baterie reincarcabila (pentru unitatea parentala),
 • Indicator vizual tip LED pentru nivelul sunetului (la nivelul display-ului)
 • Posibilitatea de conectare cu pana la 4 camere video MBP88 Connect
 • Cantece de leagan preinregistrate
 • Instalare usoara

Caracteristici tehnice

 • Video streaming de la distanta (remote) HD 720p
 • Compresie video H.264; Rezolutie QVGA 320 x 240
 • Partea de camera Wi-Fi HD functioneaza cu aplicatia gratuita Hubble App. MBP845 Connect si permite monitorizarea de la distanta pe sistemul tau tip Android (versiune 4.0 sau mai noua) sau iOS (versiune 7.0 sau mai noua) folosind display-ul Smartphone-ului, tabletei sau computerului.
 • Acumulatorul  Ni MH al monitorului este incapsulat (nu se monteaza separat).
 • Camera WiFi HD te avertizeaza imediat ce detecteaza orice miscare in camera copilului. Imaginile captate pot fi inregistrate pe memoria smartphone-ului, tabletei sau laptopului (gratuit), sau pot fi stocate in Cloud-ului Hubble in baza unei abonament.
 • Unitatea parentala (display-ul) functioneaza cu baterii de 3.6V 850mAH NiMH (incluse)

Vrei sa afli mai multe?

Video Monitorul Motorola MBP845 Connect este un sistem dual: video monitor digital cu conectivitate Wi-Fi HD si display LCD extra-large de 5''.

Monitorul are un ecran mare color de 5'' ce permite monitorizarea video live.

Acest videofon are o arie de supraveghere mare si permite inclusiv monitorizarea nocturna prin infrarosu, astfel incat poti vedea si auzi atat ziua cat si noaptea tot ce se peterece in camera copilului.

Acest noul model de videofon cu camera Wi-Fi HD este prevazut cu un microfon cu inalta sensibilitate care capteaza si trasnmite cu acuratete orice sunet din camera copilului.

Nivelul zgomotului/ sunetului din camera copilului este transmis inclusiv vizual prin intermediul LED-ului afla pe display.

Video Monitorul Motorola MBP845 Connect are 5 cantece de leagan preinregistrate, astfel incat poti linisti bebelusul, comandand de la distanta redarea acestor cantece (atat din unitatea parentala cu display, cat si de la nivelul smartphone-ului, tabletei sau computerului).

Valorile temperaturii din camera copilului sunt redate atat pe unitatea parentala tip display a videofonului, cat si la nivelul display-ului smartphone-ului, tabletei sau computerului in cazul folosirii camerei Wi-Fi HD.

Foarte important: Sistemele de supraveghere Motorola sunt singurele care codeaza digital sunetele si imaginea, astfel incat numai tu si membrii familiei carora le dai acces pot vedea sau auzi ce se intampla in camera bebelusului!

 

Mai multe informatii
SpecificatiiBidirectional, Rezolutie HD, Conectare Wi-Fi, Termometru, Cantece de leagan, Vedere nocturna
BrandMotorola
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Video monitor digital + Wi-Fi Motorola MBP845 Connect
Rating-ul dumneavoastra