Jucarie de baie Oli and Carol Barca Vanilie Origami

Jucarie de baie Oli and Carol Barca Vanilie Origami

Jucarie de baie Oli and Carol Ratusca galbena

Jucarie de baie Oli and Carol Ratusca galbena

Jucarie de baie Barca Roz Origami Oli and Carol

75,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-312-ROZ

Jucarie de baie Barca Roz Origami Oli and Carol

Toate pânzele sus spre tărâmul imaginației nețărmuite, unde joaca este complet sigură cu acest model de jucărie din cauciuc natural, flexibil și moale la atingere! Bărcuța Origami roz este o jucărie ce poate fi folosită la băiță, pentru dezvoltarea senzorială a bebelușului iar copilul o poate lua peste tot cu el, deoarece este numai bună pentru molfăit.

Această jucărie de baie inedită este realizată manual 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei. Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 și 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Caracteristici:

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.
Vopseaua și printurile: Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare: Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.

Dimensiune jucărie: 6.2 x 12.5 x 6.5 cm

Mai multe informatii
CuloareRoz
Tip produsJucarie de baie
BrandOli&Carol
PentruUnisex
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie de baie Barca Roz Origami Oli and Carol
Rating-ul dumneavoastra