Jucarie de baie Barca Roz Origami Oli and Carol

Jucarie de baie Barca Roz Origami Oli and Carol

Jucarie de baie Oli and Carol Rățușca Elvis buline aurii

Jucarie de baie Oli and Carol Rățușca Elvis buline aurii

Jucarie de baie Oli and Carol Ratusca galbena

55,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-300

Jucarie de baie Oli and Carol Ratusca galbena

Această rățușcă retro, galbenă, este un partener de joacă inedit pentru petrecerile acvatice ce se petrec în timpul băiței copilului. Joaca este complet sigură cu acest model de jucărie din cauciuc natural, flexibil și moale la atingere! După băiță, copilul o poate lua cu el deoarece este numai bună de molfăit și alinat durerile de gingii.

Este realizată 100% din cauciuc natural din arborii de cauciuc și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool, inspirate de jucăriile anilor 60 si 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Dimensiune: 6.3 x 7.8 x 7.4 cm

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis.

Vopseaua și printurile Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.

Mai multe informatii
CuloareGalben
Tip produsJucarie de baie
BrandOli&Carol
PentruUnisex
PromotiiDa
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie de baie Oli and Carol Ratusca galbena
Rating-ul dumneavoastra