Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito

Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito

Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami

Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami

Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Lila

69,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-325-MOV

Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Lila

Să începem călătoria în multe aventuri simpatice, alături de această mașinuță retro și să profităm de avantajele pe care le poate aduce bebelușilor: dezvoltarea coodonării mână-ochi, dezvoltarea senzorială, alinarea durerilor de gingii și multă, multă distracție în momentul băiței.

Este realizată 100% din cauciuc natural din arborii de cauciuc și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 si 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Caracteristici:

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.
Vopseaua și printurile: Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare: Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.

Dimensiune: 5.8 x 9.2 x 4.8 cm

 

 

Dimensiune: 5.8 x 9.2 x 4.8 cm

Mai multe informatii
CuloareMov
BrandOli&Carol
PentruBaieti
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Lila
Rating-ul dumneavoastra