Jucarii dentitie Oli and Carol Beetle Carlito

Jucarii dentitie Oli and Carol Beetle Carlito

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Elefant

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Elefant

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Calut de mare

63,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-324-CALUT

Jucarie dentitie, Oli and Carol, Vintage Calut de mare

Bubbles este un căluț de mare simpatic, care îți poate însoți piciul în nenumărate aventuri acvatice, fără să-ți mai faci griji cu privire la acumularea de mucegai în interiorul jucăriilor de baie. Căluțul de mare nu are valvă așa că apa nu poate pătrunde în interior și nu dezvoltă bacterii sau mucegai !

Jucărie de băiță, senzorială sau pentru dentiție, Bubbles este realizată manual 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 și 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Caracteristici:

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.
Vopseaua și printurile: Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare: Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.

Dimensiune jucărie: 4,2 x 13,4 x 16,3 cm

Mai multe informatii
CuloareBej
BrandOli&Carol
PentruUnisex
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Calut de mare
Rating-ul dumneavoastra