Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Calut de mare

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Calut de mare

Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Verde

Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Verde

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Elefant

63,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-324-ELEFANT

Jucarie dentitie, Oli and Carol, Vintage Elefant

 

Nelly este un elefănțel de jucărie, cu un design inspirat din anii ’60 care ne trezește nostalgia simplității și ne duce cu gândul la trecut.

Jucărie de băiță, senzorială sau pentru dentiție, Nelly este lucrat manual, 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei. Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 și 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Caracteristici:

Material:100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.

Vopseaua și printurile: Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare:Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.


Dimensiune jucărie
: 8.8 x 10.3 x 9 cm

Mai multe informatii
Culoare Bej
Brand Oli&Carol
Pentru Unisex
Promotii Nu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Elefant
Rating-ul dumneavoastra