Scaun auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Metallic Melange

Scaun auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Metallic Melange

Scaun auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Premium Car Interior Black

Scaun auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Premium Car Interior Black

Scaun auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Sunset Melange

2.460,00 Lei
SKU
OBI-11005684-07

GENE PREMIATE

Noul model Besafe iZi Kid X3 i-Size Sunset Melange  este scaunul auto pentru copii pur RF *, care a trecut cele mai dificile cerinte de siguranta de pe piata - UN 129 (i-Size) si TESTUL SUEDEZ PLUS

(* Cercetari aprofundate si diferite teste de impact demonstreaza ca micii pasageri sunt in cea mai mare siguranta, atunci cand calatoresc cu spatele catre sensul de mers cat mai mult timp posibil, pana la cel putin 4 ani )

La acest model nou, protectia la impact lateral  SIP +  este imbunatatita. SIP + este o inovatie de siguranta, care ofera cea mai mare protectie posibila in cazul unui impact lateral. In caz de impact lateral,  SIP +   reduce sarcina asupra copilului cu inca pana la 20 %. In combinatie cu protectia laterala oferita de tetiera  si materialul absorbant al energiei din carcasa interioara,  toate scaunele BeSafe indeplinesc cele mai dure criterii intr-un impact lateral. Instalarea corecta a scaunelor este asigurata prin utilizarea sistemului ISOfix.

COMPACT, DAR SPATIOS

BeSafe iZi Kid X3 i-Size ofera confortul maxim pentru micii pasageri in masini de dimensiuni diferite. Bratele ISOfix ajustabile ofera spatiu suficient picioarelor pentru copilul in crestere, iar parintii pot decide cat spatiu ar trebui ocupat de scaun in masina. 
Centurile de siguranta se ajusteaza automat in inaltime prin reglarea tetierei. Sistemul de magneti pot usura folosirea scaunului auto.

Prin noua perna reductoare delicata, spatiul reglabil pentru picioare si tetiera, scaunul creste impreuna cu micul pasager de la aproximativ 6 luni pana la 4 ani. Trei pozitii de inclinare ce ofera de asemenea un confort maxim. Si pentru ca este un scaun auto inalt, micul pasager poate vedea cu usurinta pe geamurile laterale si cel din spate,  plimbarea devenind mai interesanta si confortabila.

INFORMATII TECHNICE

Inaltime : 61– 105 cm

Greutate maxima: 18 kg

Varsta aprox. 6 luni – 4 ani

Instalare: ISOfix

Orientarea: montat EXCLUSIV cu spatele catre sensul de mers

Certificare: UN R129 (i-Size)

Scaunul auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Sunset Melange este recomandat numai micutilor pasageri mai mari de 5- 6 luni !

Mai multe informatii
CuloareRosu
BrandBesafe
PentruUnisex
Tip produsScaun Auto
Interval greutate9 - 18 Kg
Omologarei-Size
Sistem montareIsofix
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scaun auto Besafe iZi Kid X3 i-Size Sunset Melange
Rating-ul dumneavoastra