Scaune Auto Cybex Platinum

Cybex Platinum este o poveste despre intalnirea magica dintre lux si siguranta. Scaunele auto Cybex Platinum au fost apreciate de cele mai importante organizatii internationale din domeniu precum ADAC, ÖAMTC, RACE, Stiftung Warrentest.

Modele de scaune auto precum Cloud Z, Sirona Z, Solution Z, sunt deja nume de referinta a colectiei Cybex Platinum, iar Anoris-T, cel mai nou produs al prestigiosului brand german aduce cu adevarat o revolutie in domeniul confortului si sigurantei auto a micilor pasageri. Indiferent de destinatie, orice calatorie a unui copil intr-un scaun auto Cybex Platinum va deveni o experienta memorabila!

Cybex Platinum: For All Tomorrow's People!

Scaun Auto Cybex Platinum Cloud Z i-Size

De ce aleg un Scaun Auto Cybex Cloud Z i-Size?

• Cloud Z i-Size face parte din gama Cybex Platinum si este succesorul conceptului multipremiat Cloud Q, acum cu 15% mai usor. Scaunul auto Cybex Cloud Z i-Size este echipat cu un Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral optimizat (L.S.P) care in combinatie cu carcasa din material ce absoarbe energia impactului, creste in mod semnificativ siguranta copilului in cazul unei coliziuni laterale. Pentru a fi mai usor atunci cand vreti sa asezati sau sa ridicati copilul in si din scaunul auto, aceasta se poate roti spre portiera masinii, gratie mecanismului inovativ al Bazei Isofix Cybex Z.

• Scaunul auto Cybex Cloud Z i-Size poate fi ajustat intr-o pozitie lie-flat (orizontala) atunci cand este atasat pe carucior. Suportul pentru picioare mai lung si posibilitatea de a ajusta spatarul intr-o pozitie orizontala au fost dezvoltate de expertii in siguranta germani de la Cybex. Aceste caracteristici permit copilului dumneavoastra sa stea intr-o pozitie corecta din punct de vedere ergonomic.

• Pentru Cybex Cloud Z i-Size, Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral deja testat si cu rezultate bune, a fost imbunatatit si mai mult. Primele forte de impact ale unui accident sunt reduse de protectorul lateral extins catre portiera. Intre timp, carcasa exterioara flexibila reduce fortele de impact cu 25%, indepartandu-le de copilul dumneavoastra. Structura flexibila a materialului absoarbe fortele unui impact ghidandu-le departe de copil.Scaune Auto Cybex Platinum Sirona Z i-Size

De ce aleg un Scaun Auto Cybex Sirona Z i-Size?

• Cybex Sirona Z i-Size poate fi rotit 360°, fiind astfel usor de asezat copilul in scaunul auto dar si foarte usor de comutat intre pozitiile rear facing (cu spatele spre sensul de mers) si forward facing (cu fata spre sensul de mers). Confortul maxim este atins cu ajutorul unor caracteristici cheie, cum ar fi cele 12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime si a celor 5 trepte de inclinare a scaunului auto, pentru a gasi pozitia perfecta pentru somn. Pentru cei mai mici pasageri, insertul special, moale in partile laterale dar si in zona capului, ofera o pozitie ergonomica optima pentru calatorie.

• Sistemul D.D.C (Driving Direction Control - Sistem de Control pentru Directia de Mers) previne utilizarea scaunului auto cu fata spre sensul de mers inainte de 76 cm si cel putin 15 luni.

• Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat - ofera siguranta crescuta in cazul unei coliziuni laterale. Sistemul L.S.P impreuna cu carcasa speciala a scaunului ce absoarbe energia impactului, reduc fortele coliziunii cu aproximativ 25%.

• Energy Reduction Technology (ER-Tech) - ofera siguranta crescuta copilului atunci cand scaunul este pozitionat forward facing (cu fata spre sensul de mers) in cazul unui impact frontal. Sistemul "ER-Tech" reduce fortele aparute in zona gatului in cazul unui impact frontal cu mai mult de 20%, comparativ cu alte sisteme de centuri in 5 puncte existente pe piata. Carcasa exterioara absoarbe fortele aparute in urma unui impact, protejand copilul.Scaune Auto Cybex Platinum Anoris T i-Size

De ce aleg un Scaun Auto Cybex Anoris T i-Size?

• Cybex Anoris T i-Size, un scaun auto ce combina protectia unui airbag revolutionar cu confortul unei calatorii cu fata spre sensul de mers.

• Pana la aproximativ 50% mai multa protectie. Tehnologia revolutionara a airbag-ului ofera performante de siguranta fara precedent. In cazul unui impact frontal, airbag-ul se elibereaza din scutul de impact si se umfla in cateva milisecunde, protejand capul, gatul si intreg corpul, inainte ca forta de coliziune sa poata ajunge la copil. Aceasta inovatie nu doar ca atinge un nivel unic de sigurata si ofera un design mai compact al scutului de impact, dar ii ajuta si pe parinti sa aleaga confortul calatoriei cu fata spre sensul de mers fara ezitare.

• Accidentele cu impact lateral reprezinta aproximativ un sfert din toate accidentele rutiere. De aceea, Cybex Anoris T i-Size este echipat cu Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral (LSP) ce reduce forta impactului cu pana la 20%. Forta este disipata prin intermediul protectiilor laterale, in carcasa care absoarbe energia si in tetiera scaunului auto.

• Cybex Anoris T i-Size protejeaza capul si gatul copilului datorita Sistemulului Liniar de Protectie la Impact Lateral (LSP), sistem ce absoarbe fortele de impact prin intermediul protectiilor laterale.

• Cybex Anoris T i-Size dispune de un scut de impact, o modalitate sigura si rapida de a va asigura copilul in scaun. Experimentati usurinta la imbarcare si conduceti cu incredere, stiind ca micutul dvs. calatoreste in siguranta in cel mai avansat scaun auto de pana acum.Scaune Auto Cybex Platinum Solution Z i-Fix

De ce aleg un Scaun Auto Cybex Solution Z i-Fix Plus?

• Conceput pentru a creste odata cu copilul dumneavoastra, Solution Z i-Fix este acum certificat si respecta cel mai recent standard de siguranta: UN R129/03 - incorporand proceduri imbunatatite de testare la impact lateral. Echipat cu 12 trepte de reglare a inaltimii si o ajustare automata in latime, Cybex Solution Z i-Fix poate fi usor reglat cu o singura mana, astfel incat sa indeplineasca cerintele individuale de spatiu ale fiecarui copil.

• Tetiera ce se inclina include o tehnologie patentata ce previne caderea capul copilului in fata atunci cand doarme. Aceasta se asigura ca cel mic va avea capul in zona de siguranta in permanenta, lucru foarte important in cazul unei coliziuni laterale.

• Sistemul de ventilare a aerului prezent in scaunul auto Cybex Solution Z i-Fix ofera o temperatura confortabila pentru copilul dumneavoastra chiar si in zilele calde.

• Sistemul imbunatatit L.S.P Plus al scaunului auto Cybex Solution Z i-Fix ofera mai multa siguranta in cazul unui impact lateral. In combinatie cu carcasa din material ce absoarbe energia, reduce fortele unui impact lateral cu aproximativ 25%.

• Cybex Safety Pads sunt parte din tetiera si ghideaza in mod activ capul copilului intr-o pozitie ce ofera siguranta in cazul unui accident.

• Carcasa scaunului auto Cybex Solution Z i-Fix este fabricata din material ce absoarbe fortele unui impact si le dirijeaza departe de copil.Scaune Auto Cybex Cloud Z i-SizeScaune Auto Cybex Sirona Z i-SizeScaune Auto Cybex Anoris T i-SizeScaune Auto Cybex Solution Z i-Fix