Scaun auto Graco 9-36 kg Avolve Charcoal cu prindere in Isofix

Scaun auto Graco 9-36 kg Avolve Charcoal cu prindere in Isofix

Scaun Auto Cybex Sirona M2 i-Size Autumn Gold

Scaun Auto Cybex Sirona M2 i-Size Autumn Gold

Scaun Auto Cybex Sirona M2 i-Size Classic Beige

1.350,00 Lei
SKU
CYBEX-520002509

Scaun Auto Cybex Sirona M2 i-Size Classic Beige

CYBEX Sirona M2 i-Size respecta noile cerinte si reglementari europene pentru scaunele auto UN R129. Aceasta noua "reglementare i-Size" prevede ca cei mici cu varsta de sub 15 luni trebuie sa calatoreasca in masina intr-un scaun auto pentru copii orientat rear-facing, considerat cel mai sigur mod de transport de catre experti, inclusiv organizatii ca Which, ADAC si organizatia germana independenta de testare a consumatorilor Stiftung Warentest.

Siguranta crescuta si confort pana cand copilul atinge 105cm inaltime.

Cand folositi CYBEX Sirona M2 i-Size, copilul poate calatori in el, orientat rear-facing de la nastere si pana la 105cm in inaltime (aproximativ 4 ani). Noul design inteligent aduce mai mult spatiu pentru picioarele copiilor, chiar si pentru cei mai inalti. Sirona M2 i-Size poate fi instalat cu usurinta in masini mai mici. Functiile aditionale, cum ar fi posibilitatea inclinarii cu o singura mana, ofera un plus de confort si usureaza utilizarea de zi cu zi.

Scaun auto rear facing

Reduce semnificativ riscul vatamarii in cazul unui impact lateral. Noul Sirona M2 i-Size va permite sa transportati copiii rear-facing de la nastere pana la o inaltime de 105cm (aprox. 4 ani).

Alternativ - Forward facing

Sirona M2 i-Size are un sistem click-in ce permite comutarea intre forward facing si rear facing foarte usor. In functie de preferintele dumneavoastra, Sirona M2 i-Size poate fi utilizat orientat forward facing pentru copii de la 76 cm in sus (pana la 105cm).

Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat(L.S.P)

Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral(L.S.P) integrat se deschide in exterior in partea cea mai apropiata de portiera masinii, reducand fortele unui impact lateral dintr-un stadiu incipient. Fie ca alegeti sa calatoriti utilizand scaunul rear-facing sau forward-facing, Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral(L.S.P) integrat al CYBEX Sirona M2 i-Size creste nivelul de siguranta oferit in cazul unui impact lateral. L.S.P poate fi extins in afara si impreuna cu protectiile pentru cap si umeri reduce fortele unui impact lateral.

12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime

Protectie ce creste odata cu copilul dumneavoastra. 12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime cu sistem automat de ajustare al centurilor ce creste impreuna cu copilul dumneavoastra.

Carcasa din material ce absoarbe energia impactului

Absoarbe fortele unui impact protejand copilul.

Sistem modular M-Line

Acest scaun usor indeplineste cele mai recente standarde de siguranta si completeaza "sistemul pentru familie" impreuna cu Baza M si Sirona M2 i-Size (baza se poate achizitiona separat).

Instalare in sistem ISOFIX printr-un simplu click

O instalare in sistem ISOFIX cu un singur click atat cand este orientat rear-facing, dar si cand este orientat forward-facing permite o instalare usoara si garanteaza siguranta crescuta.
Sirona M2 i-Size se prinde in masina cu ajutorul sistemului ISOFIX si nu mai este necesar de alte prinderi suplimentare in centura. Un martor de instalare ajuta la prevenirea unei posibile utilizari gresite.

Functie de inclinare cu o singura mana

Ajustati inclinarea pana ajungeti la pozitia perfecta (rear-facing : 5 pozitii; forward-facing: 3 pozitii).

Baza M se achizitioneaza separat!

Specificatii tehnice Scaun Auto Cybex Sirona M2 i-Size Classic Beige:

• Dimensiuni: 72x44x66 cm.
• Greutate: 14 kg.
• Certificat ECE R-129.
• Proiectat si construit in Germania.

Mai multe informatii
CuloareBej
BrandCybex
PentruUnisex
Tip produsScaun Auto
Interval greutate0 - 18 Kg
Inaltime copil40 - 105 cm
Omologarei-Size
Sistem montareIsofix
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scaun Auto Cybex Sirona M2 i-Size Classic Beige
Rating-ul dumneavoastra