/* // */

Showroom ErFi

 

 

In showroom-ul ErFi se pot vedea toate colectiile de carucioare Maclaren din gamele Volo, Triumph, Globetrotter, Quest, Techno XT, Techno XLR, precum si apreciatele colectii de designer: Beatles Yellow Submarine, BMW, Quest Cath Kidston Blue Spray Floral,Quest Denim, Volo Dylans Candy Bar,etc.

In plus, in showroom-ul ErFi puteti face test-drive gratuit cu fiecare din modelele de carucioare si puteti alege accesoriile cele mai potrivite: huse reversibile, saci de picioare, suportul pentru biberoane, genti de infasat, genti termoizolante, huse de ploaie, huse de tantari, umbrele de soare.

Daca deja sunteti posesorul unui carucior Maclaren, consultantii din showroom va pot oferi sfaturi privitoare la intretinerea si service-ul pentru modelul pe care il detineti.

Marca britanica Maclaren se adreseaza prin modelele sale parintilor moderni, dinamici, care isi doresc produse de calitate, ergonomice si in ton cu tendintele modei internationale.

Showroom-ul ErFi  se afla pe Splaiul Unirii nr. 49, sector 3, Bucuresti si este deschis de Luni pana Vineri intre orele 9-17:30.