Video monitor Wi-Fi Motorola MBP87SN Connect

Video monitor Wi-Fi Motorola MBP87SN Connect

Video monitor digital bidirectional Motorola MBP50

Video monitor digital bidirectional Motorola MBP50

Video monitor digital bidirectional Motorola MBP48

799,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
MBP48

Noul Video Monitor Digital Bidirectional Motorola MBP48 va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.

Deoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mare claritate, similara HD, fara riscul interferentelor cu alte tipuri de tehnologii wireless.

Ecranul LCD color cu display de 5" monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs.

Motorola MBP48 are o impresionanta raza de actiune de 300 metri* cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati, astfel incat va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul.

Video Monitorul Digital Bidirectional Motorola MBP48 este alegerea perfecta pentru orice parinte.

Display-ul LCD color de 5" reda sunetul si imaginea din camera bebelusului, inclusiv noaptea.

Tehnologia 2.4GHz FHSS cu 2 directii de comunicare.

Tehnologia 2.4GHz FHSS ofera o conexiune wireless superioara modelelor analogice. Aceasta inseamna ca are o raza mai buna de actiune, iar dvs nu pierdeti nimic important care se petrece in viata bebelusului.

Motorola MBP48 este bidirectional, adica puteti comunica in sistem walkie-talkie intre unitati fie cu partenerul dvs (pentru a-l ruga sa va aduca un biberon cu lapte din bucatarie) sau cu bebelusul (de exemplu pentru a-l linisti daca a inceput sa planga).

Ecran LCD color

Pe ecarnul LCD mare de 5" puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs. Sistemul transmite 25 FPS video, putand astfel vedea si auzi in timp real tot ceea ce se intampla cu bebe.

Gratie sistemului special video in infrarosu, monitorul trece automat in modul nocturn de supraveghere imediat ce intensitatea luminoasa din incapere incepe sa scada.

Puteti regla volumul sunetului si intensitatea luminoasa a imaginii din butoanele corespunzatoare ale unitatii parentale.

Alimentarea unitatii copilului se face la priza, iar unitatea parentala se poate alimenta fie la priza, fie cu acumulatori (inclusi in pachet).

Camera este prevazuta cu sistem de fixare pe perete.

Caracteristici suplimentare:

1. Functia de linistire

Unitatea parentala are preinregistrate 5 cantece de leagancare va vor ajuta bebelusul sa adoarma mult mai usor.

2. Functia de termometru de camera

Video Monitorul Digital Bidirectional Motorola MBP48 este echipat cu senzor de temperatura, valoare masurata fiind afisata pe ecranul LCD. Astfel, puteti fi sigur ca nu este prea cald sau prea rece in camera pentru bebe.

Mai multe informatii
SpecificatiiBidirectional, Termometru, Cantece de leagan, Vedere nocturna
BrandMotorola
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Video monitor digital bidirectional Motorola MBP48
Rating-ul dumneavoastra