Editura DPH Carte DPH Ghid practic de educatie pozitiva Cum sa Cresti un Copil fericit, o aventura in familie

48,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: DPH-3258 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Carte DPH Ghid practic de educatie pozitiva Cum sa Cresti un Copil fericit, o aventura in familie

 

Cum sa cresti un copil fericit, o aventura in familie este un ghid practic de educatie pozitiva care are ca scop dezvoltarea unor relatii familiale puternice, sanatoase si constructive, pentru a avea copii impliniti si fericiti.
Aceasta carte se adreseaza tuturor viitorilor parinti, tinerilor (sau celor mai putini tineri) parinti, celor care activeaza in domeniul educatiei, bunicilor, unchilor, matusilor si tuturor celor care formeaza impreuna aceasta „casta“ atat de pretioasa pentru ca un copil sa poata creste fericit.
Descoperiti un instrument complet care trateaza toate temele vietii de familie: marturii, exemple concrete, liste, sfaturi, ateliere practice, anecdote, biografii si citate ale unor experti.
Respectarea emotiilor si a nevoilor, cooperarea si comunicarea nonviolenta, increderea, dragostea si bunavointa sunt cheile de la seiful educatiei parentale pozitive.
Marile valori ale familiei, ritmurile de dezvoltare ale copilului, alimentatia, igiena si ingrijirea, echipamentele necesare, jocurile, modalitatile de garda, scoala – toate aceste mari teme ale vietii de zi cu zi a copilului sunt abordate de autor prin intermediul acestui ghid complet si practic, cu scopul de a va sustine si de a va acompania in viata cotidiana.

Caracteristici tehnice Carte DPH Ghid practic de educatie pozitiva Cum sa Cresti un Copil fericit, o aventura in familie:

 
  • Pagini: 224.
  • Marimi: 19,5 x 23,5 cm.
  • Coperta: necartonata, cu clapete.
 

Despre autor
 

Marion McGuinness este un scriitor si traducator independent pentru edituri, site-uri pentru parinti si chiar marci de imbracaminte pentru copii. Ea scrie despre subiecte la fel de diverse precum sarcina, maternitatea sau copilaria timpurie.
Este autoarea blogului „Maxi Best of McMaman” si editor al blogului participativ „Je suis une Seinte”.
 
Nascuta in 1987 la Nantes, Marion Barraud a studiat grafica si ilustratia la Nantes, Tours, Paris si Roubaix. Face ilustratii pentru diferite reviste (Fricote, Papier maché, Anorak si Bonbekstarted) si este, de asemenea, autorul mai multor benzi desenate si carti pentru copii.
Marion Barraud a castigat in anul 2016 premiul de la Associated Agents pentru categoria de ilustratie „Tinere talente”.

Vezi mai mult

Pentru: Unisex

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!