Sa despartim in silabe Headu

Sa despartim in silabe Headu

Set magnetic ABC 123 Quercetti

Set magnetic ABC 123 Quercetti

Quercetti Pallino coding

129,00 Lei
SKU
Q1021

Quercetti Pallino Coding

Pallino Coding este un joc care stimuleaza creativitatea copiilor prin reproducerea mozaicurilor colorate folosind instructiuni „programate”. Pe masura ce planifica si realizeaza mozaicurile, copiii fac primii pasi in lumea codificarii, adica programare.
Exista doua moduri de a juca: primul este mai creativ si consta in realizarea de mozaicuri colorate urmand modele de pe partea ilustrata a cardurilor. Al doilea este realizarea mozaicurilor urmarind algoritmul de pe partea de „codificare” a cardurilor.
Pallino Coding stimuleaza rezolvarea problemelor, crearea de strategii, cum ar fi algoritmi, logica si abilitatea de a descompune o problema complexa in diferite parti pentru a usura rezolvarea. Acestea sunt toate elemente care alcatuieste gandirea de calcul, adica "Gandirea de programator".

Setul contine:

- Joc Pallino Coding.
- 8 carduri.
- 1 Ghid.

Jocul este destinat copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani.
Aceasta jucarie nu este recomandata copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Jucarii EducativeStiinta si tehnica
Varsta+6 ani
PentruUnisex
BrandQuercetti
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Quercetti Pallino coding
Rating-ul dumneavoastra