Carucioare Cybex

Cybex ofera o gama larga de produse, de la carucioare pentru copii pana la sisteme de calatorie complete. Toate acestea sunt ideale pentru nevoile parintilor moderni: carucioare usoare, compacte, flexibile, functionale si elegante.

Principiul inovatiei: combinatia dintre designul unic, siguranta, calitate de neegalat si functionalitate inteligenta. Cybex a devenit mai mult decat un lider in domeniul sigurantei copiilor, fiind considerat un indicator al unui stil de viata inovativ si o marca la moda. Cu noua sa abordare, Cybex proiecteaza produse pentru parinti in timp ce impinge granitele care deseori separa siguranta, designul si functia.

Carucioare Cybex

De ce aleg Carucior Cybex Balios S Lux?

• Parte din sistemul de calatorie 4-in-1, Caruciorul Cybex Balios S Lux poate fi folosit cu partea sport, Landoul S, confortabilul Cocoon S sau Scaunele auto Cybex. Cybex Balios S Lux este potrivit de la nastere si pana la 22 kg (aprox. 4 ani).

• Caruciorul Cybex Balios S Lux se pliaza cu o singura mana, acesta stand in picioare dupa pliere. Se poate folosi de la nastere, spatarul fiind reglabil pana la orizontala, pozitie recomandata pentru nou-nascut. Partea sport este reversibila, putand fi utilizata cu fata sau cu spatele catre directia de mers.

• Calatorie placuta si confortabila cu Cybex Balios S Lux chiar si pe teren dur. Rotile mari ofera suspensie suplimentara si sunt special destinate utilizarii in orase cu piatra cubica, ideale si pentru calatoriile in afara orasului. In plus, rotile cu cauciuc de calitate sunt pline, astfel incat nu ramaneti niciodata in pana cu ele.

• Caruciorul Cybex Balios S Lux este dotat cu capotina extensibila de dimensiuni mari, cu factor de protectie UVP50+ si ofera protectie impotriva razelor soarelui si vantului. Fereastra din plasa este ideala pentru observarea bebelusului si pentru a crea un flux de aer confortabil.Carucioare Cybex

De ce aleg Carucior Cybex Melio Carbon?

• Porniti la drum cu Melio, companionul dumneavoastra pentru oras de numai 5.9 kg. Ultra-usor si ultra-compact, Cybex Melio poate fi pliat rapid si usor, cu o singura mana.

Caruciorul Cybex Melio Carbon se utilizeaza de la nastere si pana la 3 ani (15 kg) si poate fi transformat in sistem 4 in 1 impreuna cu Landoul Melio, Cocoon S si Scaunele auto Cybex.

• Partea sport reversibila poate fi utilizata cu fata catre parinte sau catre sensul de mers, iar spatarul este reglabil in 3 pozitii, pana la orizontala. In zilele calde de vara insertul poate fi detasat, astfel ca spatarul realizat din plasa sa poata oferi ventilatia necesara pentru copil.

• Capotina extensibila de dimensiuni mari a Caruciorului Cybex Melio Carbon ofera protectie impotriva razelor soarelui si vantului si este dotata cu doua ferestre din plasa ce permit crearea unui flux de aer confortabil.

• Rotile din cauciuc nu fac pana niciodata si permit o calatorie fara probleme chiar si pe suprafete mai dure si denivelate. Amortizoarele rotilor frontale si suspensiile pe rotilor anterioare ofera maxim de confort pe orice tip de teren.Carucioare Cybex

De ce aleg Carucior Cybex Libelle?

• Cybex Libelle, caruciorul ideal pentru o calatorie lina, fara efort si nu in ultimul rand distractiva! Caruciorul Cybex Libelle are o greutate de numai 5.9 Kg, se pliaza si se desfasoara in cateva secunde si devine ultra-compact dupa pliere.

• Poate fi utilizat incepand cu varsta de 6 luni si pana la 22 kg (aprox. 4 ani). Spatarul reglabil in multiple pozitii, suportul pentru picioare rabatabil, capotina extensibila cu factor de protectie UVP50+, sunt doar cateva dintre calitatile speciale ale Caruciorului Cybex Libelle.

• Caruciorul Cybex Libelle, un partener ideal pentru stilul tau de viata de zi cu zi, precum si pentru calatoriile tale. Dimensiunile sale compacte il fac usor de transportat ca bagaj de cabina in avion (incape cu usurinta in compartimentele situate deasupra locurilor pasagerilor). Cybex Libelle poate fi transformat in sistem de calatorie impreuna cu scaunele auto Cybex.

• Scoicile se pot instala pe bancheta autoturismului utilizand centurile masinii sau folosind baza Isofix compatibila.

• Caruciorul Cybex Libelle este livrat asamblat complet si poate fi utilizat imediat ce iese din cutie!