Cybex Carucior Cybex Gazelle S Black/Soho Grey

3.499,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: CYBEX-520002115 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Carucior Cybex Gazelle S Black/Soho Grey


Experimentati placerea plimbarilor si libertatea cumparaturilor in oras cu CYBEX Gazelle S. Caruciorul Gazelle S este echipat cu un Cos de Cumparaturi suplimentar, detasabil, facand din el companionul ideal, atunci cand mergeti la piata sau va plimbati prin magazinele din centrul orasului. Caruciorul se dezvolta odata cu familia, putand fi configurat in 23 de moduri cu ajutorul landourilor, partiilor sport, dar si a scoicilor CYBEX (se achizitioneaza separat). Poate fi folosit de la nastere, datorita spatarului ce se rabateaza pana la pozitia orizontala, facand din el alegerea ideala inca de la inceputul drumului vostru ca parinti.
Carucior Cybex Gazelle S Black/Soho Grey

Sistem modular All-in-One
Caruciorul CYBEX Gazelle S permite pana la 23 de configuratii, ce includ partile sport, landourile, scoicile CYBEX sau gb si cosul de cumparaturi detasabil. Poate fi folosit in urmatoarele moduri:


Single (pentru un singur copil): landoul, partea sport sau scoica pot fi montate pe cadrul Caruciorului CYBEX Gazelle S, impreuna cu cosul de cumparaturi detasabil.
Modul 2 copii: pentru acest mod, cosul de cumparaturi poate fi inlocuit cu landou, parte sport sau scoica, pentru a permite diferite combinatii.
Modul gemeni: utilizati diverse configuratii impreuna cu landourile, partile sport sau scoicile Cybex. Acest lucru permite celor doi copii sa calatoreasca asigurandu-le acelasi grad de confort.

Puteti atasa orice scoica CYBEX sau gb la Caruciorul Gazelle S. Scoateti partea sport si atasati scoica pe cadru, folosind adaptorii potriviti. Scoicile, adaptorii, landourile si al doilea sezut se achizitioneaza separat!


Pozitie ergonomica orizontala
Gata de a fi folosit de la nastere, partea sport principala este robusta, confortabila si poate fi ajustata intr-o pozitie ergonomica orizontala. Suportul de picioare ajustabil al caruciorului ajuta la obtinerea unei pozitii orizontale drepte. Alternativ, puteti atasa un landou Gazelle S, Coccon S sau orice scoica CYBEX sau gb pe cadrul caruciorului, pentru a transporta copilul nou-nascut.

Capotina XXL UPF50+
Protejati-va copilul de intemperii cu ajutorul capotinei XXL, confectionata dintr-un material ce ofera protectie impotriva razelor ultraviolete UPF50+, dotata cu o fereastra din plasa pentru a facilita respiratia, dar si pentru a permite aerului sa circule, in zilele toride.

Maner reglabil
Inaltimea manerului poate fi ajustata cu usurinta cu o singura mana, permitandu-va alegerea inaltimii optime pentru statura dumneavoastra.

Doua cosuri de cumparaturi
Folositi-va de avantajul oferit de cosul de cumparaturi suplimentar, detasabil, ce se monteaza pe cadrul caruciorului cu un simplu click, dar si de cosul de cumparaturi situat la baza caruciorului. Cu o capacitate combinata de incarcare a cosurilor de cumparaturi de 23 kg, este foarte usor sa duceti cu voi toate cumparaturile, precum si restul obiectelor de care aveti nevoie, atunci cand faceti o plimbare in oras.

Pliere compacta
La sfarsitul calatoriei pliati caruciorul intr-un mod compact, usor de depozitat chiar si in portbagajele masinilor mai mici. Atunci cand e configurat cu doua parti sport, puteti plia si depozita Caruciorul CYBEX Gazelle S foarte usor, fara a fi nevoie sa detasati vreuna din partile componente.


Caracteristici Carucior Cybex Gazelle S Black/Soho Grey:

 
  • Utilizare: de la nastere si pana la 22 kg (aprox. 4 ani).
  • Dimensiuni asamblat: 93-106 x 65 x 100-110 cm.
  • Dimensiuni pliat: 86 x 65 x 35 cm.
  • Greutate carucior: 12.6 kg.
  • Greutate maxima copil: 22 kg.
  • Capacitate cos de cumparaturi inferior: 13 kg.
  • Capacitate cos de cumparaturi suplimentar: 10 kg.

Inclus in pachet: Carucior Cybex Gazelle S Black/Soho Grey (sasiu, parte sport, cos de cumparaturi suplimentar).


Pentru a fi transformat in carucior pentru gemeni sau frati cu varste diferite, se pot achizitiona separat urmatoarele accesorii:

 
  • Landou Cybex Gazelle S Soho Grey.
  • Al doilea sezut carucior Cybex Gazelle S Soho Grey.
  • Scaun Auto (scoica) Cybex Aton 5, Aton S2 i-Size.
  • Adaptor scaun auto pentru carucior Gazelle S.
Vezi mai mult

Culoare:

Gri

Tip Carucior: Sport

Tip pliere: tip carte

Pentru: Unisex

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!