Skyrail Maxi 20 metri Quercetti

Skyrail Maxi 20 metri Quercetti

Set Migoga Junior Basic Quercetti

Set Migoga Junior Basic Quercetti

Joc Constructie Poli Quercetti

84,00 Lei
SKU
Q4015

Joc Constructie Poli Quercetti

Noul joc de constructii Quercetti Poli este alcatuit din cuburi cu 2 tipuri de forme, in variate culori care pot fi imbinate cu usurinta, astfel incat cei mici pot construi structuri stabile, ce se pot sustine singure pe suprafata.

Blocurile sunt mari si au un design special, astfel incat copiii le pot ocupa cu usurinata, le pot suprapune sau combina.

Joc Constructie Poli Quercetti-ID

Jocul Poli este un instrument educational special care ajuta la dezvoltarea urmatoarelor aptitudini ale copiilor: manualitatea, intelegerea orientarii spatiale, aptitudini de rezolvare a problemelor si recunoastere a formelor.

Pe masura ce copilul creste, el  va descoperi cum doua forme simple pot fi folosite pentru a realiza un numar infinit de constructii, in functie de imaginatie, dar si cum din aceste cuburi tridimensionale, de marimi diferite poti realiza mozaicuri minunate.

Cu Jocul Constructii Poli nu va inceta sa ii fascineze pe copiii de varste diferite si sa le ofere nesfarsite ore de joc si amuzament.

Jocul Contine :

  • 4 Tricuburi de culoare rosie (module L),
  • 4 Tricuburi (module L),
  • 4 Tricuburi albastre (module L),
  • 3 Tetracuburi albe (Module T),
  • 3 Tetracuburi verzi (Module T),
  • 1 Tetracub negru (T-Module).

Recomandat copiilor mai mari de 1 an.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Seturi ConstructieConstructii diverse
BrandQuercetti
PentruUnisex
Varsta+3 ani
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Joc Constructie Poli Quercetti
Rating-ul dumneavoastra