Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Lila

Jucarie dentitie Oli and Carol Carlito Lila

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Iepuras

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Iepuras

Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami

75,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-322

Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami

Jucărie senzorială, pentru băiță sau pentru dentiție, acest crab din cauciuc natural îți va însoți copilașul în nenumărate aventuri acvatice și va fi un bun prilej de a-i povesti despre minunata lume a mărilor și oceanelor și de a-i insufla respectul pentru aceasta.

Este realizată manual 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei. Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 și 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Caracteristici:

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.
Vopseaua și printurile: Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare: Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.
Dimensiune: 5.8 x 9.2 x 4.8 cm

Dimensiune jucărie: 10,5 x 7,4 x 0,5 cm

 

 

Mai multe informatii
CuloareBej
BrandOli&Carol
PentruUnisex
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami
Rating-ul dumneavoastra