Jucarie dentitie Oli and Carol Morcovelul Cathy

Jucarie dentitie Oli and Carol Morcovelul Cathy

Jucarie dentitie Oli and Carol Coco

Jucarie dentitie Oli and Carol Coco

Jucarie dentitie Oli and Carol Unicorn Stacy

79,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
ORG-OR-326

Jucarie dentitie Oli and Carol Unicorn Stacy

Stacy este unicornul visător căruia îi place să se odihnească pe mânuțe de bebeluși pentru a le fi partener în joaca senzorială și pentru a-i ajuta în lupta cu durerile de gingii. El îi poartă pe bebeluși pe tărâmul multicolor al basmelor.

Această jucărie de dentiție inedită este realizată manual 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea și vopsită manual cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei.

Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 și 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Dimensiuni jucărie : 4,5 x 7 x 8,4 cm

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.

Vopseaua și printurile Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare: Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor.

Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.
Dimensiune 4,5 x 7 x 8,4 cm

Mai multe informatii
CuloareAlb-roz
BrandOli&Carol
PentruFete
PromotiiDa
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie dentitie Oli and Carol Unicorn Stacy
Rating-ul dumneavoastra