Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami

Jucarie dentitie Oli and Carol Crab H2Origami

Jucarie dentitie Oli and Carol Morcovelul Cathy

Jucarie dentitie Oli and Carol Morcovelul Cathy

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Iepuras

63,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
ORG-OR-324-IEPURAS

Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Iepuras

Iepurașul Bob te invită să țopăi la joacă alături de el Este partenerul de joacă perfect pentru o băiță sigură deoarece nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la acumularea de mucegai în interiorul jucăriilor de baie. Jucăria nu are valvă așa că apa nu poate pătrunde în interior și nu dezvoltă bacterii sau mucegai ! Bebelușul îl va putea ține în mână lejer deoarece este foarte ușor, moale și flexibil.

Jucărie de băiță, senzorială sau pentru dentiție, iepurașul Bob este realizat manual 100% din cauciuc natural, provenit din arborii Hevea și vopsit cu pigmenți din plante. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Este produsă în mod responsabil de Oli&Carol, o companie hipp din Barcelona care realizează jucării moderne și cool inspirate de jucăriile anilor 60 și 70. Pot fi folosite drept jucării pentru dentiție, jucării de baie, jucării senzoriale sau obiecte decorative simpatice.

Caracteristici:

Material: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis. Deoarece produsul este realizat manual, din materiale naturale, este normal sa aibă mici imperfecțiuni.
Vopseaua și printurile: Pigmenți naturali din plante, non-toxici.

Instrucțiuni de spălare: Pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, ci este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați.

Dimensiune jucărie: 6.2 x 6.8 x 8 cm  

Mai multe informatii
CuloareMulticolor
BrandOli&Carol
PentruUnisex
PromotiiNu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jucarie dentitie Oli and Carol Vintage Iepuras
Rating-ul dumneavoastra