Tubul Pitagora - Quercetti Mickey Mouse

Tubul Pitagora - Quercetti Mickey Mouse

Tableta Magnetica ABC, 53 piese Quercetti

Tableta Magnetica ABC, 53 piese Quercetti

Magnetino Disney Cars Quercetti

103,00 Lei
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
Q5248

Magnetino Disney Cars - jucarie educativa marca Quercetti

Set educativ alcatuit din 60 de piese magnetice, litere mari si carduri ilustrate cu simpatice personaje din universul desenelor animate Disney Cars, 1 marker, un burete si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor.

Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a alfabetului. Cardurile magnetice reprezinta simpatice personaje precum McQueen, Francesco, SHU Todoroki,  etc, ale caror nume, copiii le pot scrie cu ajutorul literelor mici magnetice.

Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului de litere.

Destinat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani. Interzis copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Jucarii EducativeTablite magnetice
BrandQuercetti
Poveste/PersonajCars
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Magnetino Disney Cars Quercetti
Rating-ul dumneavoastra