REER Protectie bancheta si spatar auto compatibila ISOFIX, Reer TravelKid MaxiProtect

134,00 RON
Stoc furnizor

Durata de livrare: 2-3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: ABI-86071 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Protectie bancheta si spatar auto compatibila ISOFIX, Reer TravelKid MaxiProtect

Scaunele pentru bebelusi și scaunele pentru copii sunt pozitionate direct pe tapiteria masinii, iar mai devreme sau mai tarziu se vor lasa urme permanente pe tapiterie. Protectia pentru bancheta auto TravelKid Protect va protejeaza bancheta masinii impotriva amprentelor lasate de scaunele pentru copii si in acelasi timp garanteaza o prindere mai sigura pentru scaunele de masina.

Pe langa pastrarea curateniei masinii, este deosebit de important sa tineti copiii ocupati in timpul calatoriilor lungi cu masina. In functie de varsta si interesele copiilor, diferite tipuri de jocuri, jucarii, dispozitive electronice, tabletele, trebuie sa aiba toate un loc sigur si la indemana în masina.

Protejeaza banchetele auto de murdaria cauzata de incaltarile murdare ale copiilor si de uzura cauzata de amprentele lasate de saunul pentru copii.

Datorita suprafetei extinse ce acopera si spatarul banchetei, protectia TravelKid MaxiProtect este ideala pentru scaunele auto pentru copii orientate cu spatele catre directia de mers. Poate fi instalata rapid si sigur pe toate banchetele auto obisnuite.

Instalare sigura datorita clapetei de fixare care se introduce intre bancheta si spatarul banchetei. Suprafetele anti-alunecare de pe ambele parti ale protectiei TravelKid MaxiProtect o impiedica sa alunece pe bancheta auto si in acelasi timp garanteaza o prindere mai sigura a scaunului de masina pentru copii.

Compatibila cu prinderile ISOFIX datorita decupajelor de pe partile laterale. Conectorii ISOFIX ai scaunele pentru copii pot fi conectati cu usurinta prin intermediul dispozitivelor ISOFIX ale vehiculelor, fara a fi blocati de protectia pentru bancheta TravelKid MaxiProtect de la REER.

Protectia pentru bancheta auto TravelKid MaxiProtect de la REER este potrivita pentru toate scaunele de copii pentru masina indiferent de varsta, scaunele orientate cu spatele sau cu fata catre directia de mers, scaunele pentru bebelusi și scaunele inaltatoare, cu sau fara sisteme de prindere ISOFIX.

Pentru a avea la indemana lucurile importante in timpul calatoriilor lungi cu masina, protectia TravelKid MaxiProtect are 2 buzunare foarte practice integrate in prelungirea din fata, pentru depozitarea de jocuri, jucarii, dispozitive electronice, tablete etc.

Confectionata din materiale placute, impermeabile, rezistente la murdarie si usor de curatat.

Dimensiuni aprox. 46 x 120 cm

Vezi mai mult

Tip accesoriu: Protectie bancheta

Culoare:

Pentru: Unisex

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!