Cu ocazia sărbătorilor Pascale, Showroom-ul ErFi este închis în perioada: 1-6 mai - București, 29 aprilie-7 mai - Timișoara.

Cybex Platinum Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey

1.749,00 RON
Alege Culoarea:
La comanda

Durata de livrare: stoc furnizor extern, livrare estimata 14 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CYBEX-523000381 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey


Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey - siguranta pentru copil si confort pentru parinte cu Cybex Platinum. 

Bucurati-va de cea mai buna experienta de calatorie cu scaunul auto Cybex Sirona T i-Size. Caracteristici precum ventilatia totala care promite temperaturi placute in toate anotimpurile, rotirea lina la 360° pentru imbarcare fara efort si comutare intre directiile de mers, inclinarea scaunul auto cu o singura mana, ofera pentru un plus de confort pe drum. 

Versiunea Plus a scaunelor auto Cybex Sirona T i-size include si o tesatura mesh 3D care mareste respirabilitatea de pana la 6 ori in comparatie cu tesaturile obisnuite, de asemenea, capotina integrata cu insertii din plasa va mentine copilul protejat, oferind fluxul de aer necesar.

Siguranta cu pana la 50% mai mare*
Cybex Sirona T i-Size este un scaun auto orientat cu spatele spre sensul de mers, care ofera o protectie superioara impotriva accidentelor, reducand riscul de ranire a capului sau gatului si imbunatatind siguranta cu 50%. Intr-un accident, copilul este impins spre carcasa scaunului, unde fortele sunt distribuite si isi pierd impactul. 
Pozitionarea scaunului auto cu spatele spre sensul de mers este obligatorie pana cel putin 15 luni / 76 cm inaltime. Dupa aceea, puteti roti Sirona T-Size cu fata spre sensul de mers, desi, va recomandam sa mentineti copilul cu spatele la directia de mers pana la 4 ani.
(*comparativ cu acelasi scaun cu fata in fata intr-o coliziune frontala. Rezultatul testarii interne folosind criteriile de testare a coliziune frontala ADAC 2022.)

Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey - Siguranta cu pana la 50% mai mare

Respirabilitate optima
Confort in orice anotimp. Sistemul complet de ventilatie integrat in scaunul auto Cybex Sirona T i-size permite aerului sa circule eliminand caldura excesiva, oferind astfel calatorii mai confortabile micutului tau.  

Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey - Respirabilitate optima

Mecanism de rotatie 360˚
Un inceput de calatorie fara stres. Mecanismul de rotatie la 360° integrat pe baza Isofix (Cybex T/Z2) elimina efortul la imbarcare. Este usor sa rotesti scaunul spre tine si sa asezi sau sa ridici copilul din scaun. De asemenea, comutarea intre deplasarea cu spatele sau cu fata spre sensul de mers nu ar putea fi mai usoara. Baza Isofix se achizitioneaza separat.

Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey - Mecanism de rotatie 360˚

Confort pe tot parcursul calatoriei
Cybex Sirona T i-Size are 5 pozitii de inclinare, in ambele directii de mers. De asemenea, se poate inclina in timp ce se roteste pe baza. Inclinarea scaunului necesita o singura mana.

Confort pe tot parcursul calatoriei -

Cu 25% mai multa protectie la impact lateral*
Sistemul dovedit de protectie liniara la impact lateral (LSP) sporeste siguranta in cazul unui impact lateral. Impreuna cu carcasa scaunului auto care absoarbe energie, LSP reduce forta initiala de impact cu pana la 25%. Sistemul LSP se pliaza daca spatiul din masina este limitat.
(*comparativ cu acelasi scaun fara LSP, folosind criteriile de testare ADAC).

Cu 25% mai multa protectie la impact lateral

Creste cu copilul tau pana la 4 ani
Pe masura ce copilul creste, regleaza tetiera scaunului auto Cybex Sironai T i-Size pentru o potrivire confortabila in fiecare etapa. 12 pozitii permit o potrivire adaptata copilului, oferind protectie constanta in acest timp.

Creste cu copilul tau pana la 4 ani

Imbarcare fara stres
O caracteristica geniala, care va ofera o mana de ajutor la instalarea copilului in scaun. Magnetii incorporati mentin centurile de siguranta departate, pentru un confortul tau si al copilului tau!

Imbarcare fara stres

Potrivit pentru cei mai mici calatori
Insertul pentru nou-nascut ofera o pozitie intinsa aproape plata, pentru o calatorie sigura inca de la nastere. Capul bebelusului este mentinut in pozitia ergonomica ideala, mai ales in timpul somnului. Cand bebelusul creste mai mult de 60 cm, insertul pentru nou-nascut trebuie detasat.

Instalare intuitiva
Scaunul auto rotativ Cybex Sirona T i-Size este compatibil cu bazele Isofix Cybex T/Z2. Conectorii Isofix si piciorul de fixare asigura o instalare rapida si stabila. Indicatori vizuali confirma instalarea corecta. Simplu si rapid, pentru calatorii sigure si confortabile.

 

Scaun auto rotativ Cybex Sirona T i-Size Mirage Grey, potrivit pentru copii cu:

 
  • Inaltime: 45-105 cm.
  • Greutate: max. 18 kg.
  • Varsta: de la nastere pana la 4 ani.
 

Caracteristici tehnice:

 
Creat si dezvoltat in Germania.
Vezi mai mult

Culoare:

Gri

Sistem montare: in Isofix

Omologare: i-Size

Tip scaun auto: Scaune auto rotative

Interval greutate: 0-18 kg

Inaltime copil: 45-105 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!