Nuk Set Nuk Nou Nascut Nature Sense Start cu Control Temperatura Alb

79,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: MAR-N8694 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Set Nuk Nou Nascut Nature Sense Start cu Control Temperatura, tetina din silicon asemanatoare mamelonului mamei, pentru un start relaxat, fara BPA.

Biberonul Nature Sense NUK: sentimentul familiar pe care il iubeste copilul tau 

Biberonul Nature Sense de la NUK ii ofera celui mic senzatia de hranire ca la sanul mamei. Asta ne "transmit" 92% dintre copii, nu prin cuvinte, insa acceptand Nature Sense NUK fara probleme si putand sa treaca usor de la biberon la alaptare si invers. Un ajutor indispensabil pentru mamele care au nevoie de o pauza, pentru tatii care doresc sa isi hraneasca copiii si pentru perioada de intarcare.

Aceasta senzatie unica este datorata faptului ca tetina este realizata dupa modelul mamelonului unei mame. Pana la ultimul detaliu. Tetina Nature Sense NUK are mai multe orificii mici - precum canalele de lapte din sanul mamei. Acest lucru asigura un flux optim, natural. Forma tetinei se aseamana cu mamelonul unei mare care alapteaza. Se adapteaza flexibil la limba si palatul gurii copilului ce se hraneste. Materialul folosit este moale, oferind o senzatie familiara buzelor copilului.

Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii 

Suna interesant! Cand lucrurile se complica, un mic ajutor aditional este binevenit. Biberoanele Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii indica la o simpla privire cand este atinsa temperatura optima de baut pentru lichidul din interior. Prin Controlul Temperaturii, scala biberonului isi schimba culoarea in functie de temperatura continutului. Daca hrana este prea fierbinte, culoarea albastra a scalei devine alba.

Important: Controlul Temperaturii de la NUK reprezinta o metoda aditionala de verificare. De aceea, te rugam sa verifici din nou temperatura manual, inainte de a-l hrani pe copil. Pentru verificare, poti turna cateva picaturi de lichid pe incheietura mainii.

Tetina potrivita pentru fiecare copil 

Tetina Nature Sense NUK este disponibila in trei variante cu numar diferit de orificii de baut (S, M and L). In functie de forta bebelusului de a bea, aceste orificii difera pentru un flux optim de hranire. 

Suzeta Genius NUK, din silicon: My First NUK

Cand vine vorba despre suzete, optam pentru o experienta cat mai apropiata de natura. Suzeta Genius NUK, din silicon, ce se gaseste in Set, are Forma NUK potrivita pentru maxilar, dupa modelul mamelonului unei mame cand alapteaza si reduce riscul aparitiei problemelor dentare. Varful extra-moale al tetinei este foarte flexibil si gatul subtire ofera copilului o senzatie familiara si naturala.

Setul Starter Nature Sense NUK include si Cutie Suzeta NUK, care ofera siguranta ca suzeta preferata a bebelusului este intotdeauna curata si gata de folosire.

Caracteristici Set Nuk Nou Nascut Nature Sense Start cu Control Temperatura:

2 x Biberoane Nature Sense NUK din polipropilena cu Controlul Temperaturii, 1 x 150 ml, 0-6 luni, S pentru ceai si lapte matern si 1 x 260ml, 6-18 luni, M pentru lapte; capac protector care inchide toate orificiile, fara BPA.

1 x Tetina Nature Sense NUK din silicon, cu laterale flexibile si extra-largi, sistem de ventilare anti-colici si varf extra-moale.

1 x Suzeta din silicon Genius €œMy First NUK€, 0-6 luni, foarte moale si flexibila, potrivita pentru maxilar si pentru palatul gurii.

1 x Cutie depozitare suzeta NUK.

1 x Cutie NUK.

Setul NUK este conform cu Standardul European de Siguranta EN 1400 si EN14350.

Cititi cu atentie avertismentele si instructiunile din interior. Va rugam sa pastrati informatiile despre produs si articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare.

Vezi mai mult

Tip biberoane tetine suzete: Seturi biberoane

Material: PP

Forma suzeta: Anatomica

Culoare:

Alb

Pentru: Unisex

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!