Tubation Quercetti

Quercetti Tubation

Mega Marble Run Galt -100 piese

Mega Marble Run -100 piese

Skyrail Roller Coaster cu elevator 12 m

236,00 Lei
SKU
Q6661

Noul joc Skyrail Roller Coaster cu elevator este o ingenioasa combinatie intre doua jocuri clasice Quercetti: Skyrail si Georello.

Acest model de montagne-rousse va ofera zile intregi de distractie, atat ca sa il asamblati in moduri diferite, cat si ca sa va jucati cu el, regland pantele pistelor si calculand cele mai bune unghiuri de coborare pentru bile.
Cu ajutorul celor 360 piese incluse in set puteti construi 12 metri de pista de montagne-rousse. Jocul include bile colorate care coboara pe piste, un elevator actionat mecanic printr-un sistem de roti dintate si un manual cu instructiuni grafice de asamblare a montagne-rousse-ului.

Cu jocurile din gama Skyrail copiii invata intr-un mod distractiv principii de baza ale fizicii si cum sa se foloseasca de forta centrifuga sau forta centripeta.

Jocul este recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 14 ani.

Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

Skyrail

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Seturi ConstructieCircuite cu bile
BrandQuercetti
PentruBaieti
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Skyrail Roller Coaster cu elevator 12 m
Rating-ul dumneavoastra