Tehno Jumbo Starter Set Quercetti

Tehno Jumbo Starter Set Quercetti

Skyrail XL Wall Quercetti

Skyrail XL Wall Quercetti

Tehno Jumbo toolbox Quercetii

157,00 Lei
SKU
Q6150

Tehno Jumbo toolbox Quercetii

Setul contine tot ceea ce copilul are nevoie pentru a construi o lume de masini, elicoptere, macarale sau orice altceva care ii vine in minte.

In acest mod, copiii se familiarizeaza cu aptitudinile mecanice de baza si isi pot exersa dexteritatea.

Jocul este compus din 84 de piese, din plastic rezistent la socuri, care pot fi asamblate fara unelte speciale si roti confectionate din spuma Eva. Copiii pot creea diverse constructii tehnice (elicoptere, excavatoare, plane sau tridimensionale si isi dau frau liber fanteziei si creativitatii. Cand timpul de joaca se sfarseste, toate piesele se pot depozita in cutia cu instrumente, dotata cu maner de transport si capac ce poate fi folosit si ca baza pentru joc. Piesele sunt facute din material plastic, sunt rezistente si non-toxice, conform standardului EN 71.

Jocul este recomandat copiilor cu varsta  intre 3 si 8 ani.

Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt fabricate in Italia si sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Seturi ConstructieConstructii vehicule
BrandQuercetti
PentruBaieti
Varsta+3 ani
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tehno Jumbo toolbox Quercetii
Rating-ul dumneavoastra