Editura DPH Carte DPH Iubim sa calatorim Ema si Eric descopera Romania

40,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: DPH-6778 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Carte DPH Iubim sa calatorim Ema si Eric descopera Romania

 

Inca o carte cu Ema si Eric e gata sa va faca sa radeti si sa va bucurati si mai mult unii de ceilalti!

In acest volum, Familia Pofticiosilor face turul Romaniei cu autorulota! Cei patru simpatici exploreaza paduri si cascade, muzee si castele, manastiri, Delta Dunarii, sanctuarul de ursi si rezervatia de zimbri. Nu uita sa aiba grija de natura la orice pas, povestesc despre istoria si legendele locurilor, gusta mancaruri specifice fiecarei zone si sunt recunoscatori pentru tot ce traiesc impreuna!

Ilustratiile sunt minunate si am inclus si poze cu adevaratii Pofticiosi, in caz ca sunteti curiosi.
Va dorim lectura placuta si vacante minunate!
 

Caracteristici tehnice Carte DPH Iubim sa calatorim Ema si Eric descopera Romania:

 
  • Pagini: 80.
  • Marimi: 16.5 x 23.6.
  • Autor: Ioana Chicet-Macoveiciuc.
  • Coperta: Cartonata.
 

Despre autor/ilustrator:
 

Ioana Chicet-Macoveiciuc este fost jurnalist, in prezent scriitor de carte si de blog si organizator de evenimente pentru parinti. Are peste 15 ani de experienta in presa scrisa, project management si comunicare on-line. Scrie pe www.printesaurbana.ro subiecte despre viata de familie, stiluri sanatoase de viata, despre dezvoltarea de sine si cresterea copiilor cu respect si blandete.
In iunie 2016 a lansat prima carte pentru copii, Te iubesc, orice ai face, care a inregistrat peste 10 000 de exemplare vandute in primele doua luni. Au urmat titluri de success, precum: Vacanta Pofticiosilor, Mami, e gata?, Impreuna, Craciunul perfect al Emei, Baietelul cu aripa de fluture, CuMinte de Craciun, Te rog, multumesc, te iubesc, Prima zi de scoala a Mirei, Cand ma fac mare, Jocul meseriilor – 26 de jetoane – Ema si Eric, Ema si Eric invata bunele maniere – puzzle gigant, plansa Meserii cu Ema si Eric, Coloram cu Ema si Eric, Ce, cum si de ce simt, Creeaza povesti cu Ema si Eric – Aventuri in oras, Coloram cu Ema si Eric, Ema spune pofta buna, Aventura Pofticiosilor, Activitati de Craciun cu Ema si Eric, Vraja ecranelor – Ema si Eric regasesc placul de joc, Labirinturi cu Ema si Eric.

Lavinia Trifan, ilustrator si autor al aventurilor micului Catel de Usturoi din cartea Poftiti la Bal si al jocului Poftiti la joaca!, citea o multime de povesti in copilarie, iar aventura sa ca autor a inceput devreme, in studentie. Este autor si ilustrator al cartii de colorat In lumea fructelor si a legumelor cu Micul Catel de Usturoi.
De asemenea, Lavinia Trifan a dat viata personajelor Ema si Eric din seria autoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Vezi mai mult

Culoare:

Pentru: Unisex

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!