Cu ocazia sărbătorilor Pascale, Showroom-ul ErFi este închis în perioada: 1-6 mai - București, 29 aprilie-7 mai - Timișoara.

Cybex Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink

2.399,00 RON
La comanda

Durata de livrare: Livrare dupa data de 15.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: CYBEX-524000119 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink


Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink – agil si cu o multime de caracteristici impresionante, usureaza viata parintilor si asigura confortul copiilor.

Cu o singura mana, unitatea de scaun si suportul pentru picioare integrat pot fi rotite 360° - dinspre parinte spre sensul de mers si inapoi, iar centurile reglabile cu o singura tragere vor asigura copilul in cateva secunde.

Caruciorul Cybex Eezy S Twist+2 este pregatit pentru sistemul de calatorie, oferind parintilor mai multe optiuni. Puteti atasa pe cadrul caruciorului un landou S Cybex si orice scoica auto Cybex. Rotile adaptate pentru orice tip de teren si suspensiile integrate asigura o deplasare lina, de la suprafete pietruite pana la poteci neasfaltate. In cele din urma, caracteristica sa de inclinare ergonomica intinsa ofera copilului acel nivel suplimentar de confort.

Caruciorul Cybex Eezy S Twist+2 este partenerul ideal de calatorie, usor de transportat ca bagaj de cabina in avion la majoritatea companiilor aeriene. La avioanele cu compartimente foarte mici, caruciorul Cybex Eezy S Twist+2 ofera posibilitatea de a detasa unitatea de scaun de pe cadru cu un singur clic, astfel incat sa il poti lua cu tine in avion pentru a-l proteja de murdarie si daune.

Rotire simpla si rapida 360°
Cu o singura mana, unitatea de scaun poate fi rotita 360° impreuna cu suportul de picioare integrat, oferind posibilitatea de a alege modul de calatorie, cu cu fata sau spatele spre sensul de mers, fara a fi necesara detasarea acesteia.

Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink - Rotire simpla si rapida 360°

Pozitie ergonomica intinsa
Inclinati spatarul cu o singura mana, in pozitie orizontala complet intinsa si ridicati suportul de picioare, oferind bebelusului tot confortul necesar.

Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink - Pozitie ergonomica intinsa

Centuri reglabile cu o singura tragere
Sistemul de centuri reglabile cu o singura tragere, va ajuta sa asigurati copilul in cateva secunde, cu o singura mana. Potrivire usoara si confortabila, pentru copilul in crestere.

Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink - Centuri reglabile cu o singura tragere

Rulati lin pe orice tip de teren
Pluteste chiar si pe cele mai dificile suprafete, datorita rotilor robuste potrivite pentru orice tip de teren, asigurandu-i copilului o calatorie lina si relaxanta. Calatoriti confortabil pe o varietate de suprafete datorita suspensiilor integrate pe toate cele 4 roti - mobilitate pentru tine si somn neintrerupt pentru cel mic.

Rulati lin pe orice tip de teren

Sistem de calatorie
Un singur cadru, 3 optiuni de calatorie. Caruciorul Cybex Eezy S Twist+2 este compatibil cu orice scoica auto Cybex si cu landoul S Cybex.

Sistem de calatorie

Capotina XXL cu protectie UPF50+
Umbra racoritoare in zilele caniculare. Extindeti capotina de soare pentru a proteja copilul de razele soarelui sau impotriva vantului si ploii.

Capotina XXL cu protectie UPF50+

Pliere cu o singura mana
Caruciorul Cybex Eezy S Twist+2 poate fi usor pliat compact, intr-o pozitie verticala de sine statatoare pentru depozitare convenabila.


Caracteristici Carucior Cybex Eezy S Twist+2 Black/Candy Pink:

 
  • Centuri reglabile cu prindere in 5 puncte si protectii pentru umeri.
  • Spatar si suport pentru picioare reglabile.
  • Pozitie ergonomica intinsa, ideala pentru nou-nascut.
  • Cos de cumparaturi usor accesibil.
  • Bara de protectie detasabila.
  • Organizator cu fermoar integrat.
  • Roti mari, rezistente la intepaturi.
  • Frana de picior usor accesibila.


Caracteristici tehnice:

 
  • Interval de varsta: de la nastere pana la aprox. 4 ani.
  • Greutatea copilului: pozitia sezutului cu fata spre parinte - max. 15 kg, pozitia sezutului cu fata spre sensul de mers - max. 22 kg.
  • Dimensiuni carucior montat: 82 x 45.5 x 107 cm
  • Dimensiuni carucior pliat: 27 x 48.5 x 64.5 cm.
  • Greutate: 8.8 kg.
  • Componentele textile sunt detasabile si lavabile la 30°C.

*Majoritatea companiilor aeriene accepta caruciorul Cybex Eezy S Twist+2 ca bagaj de mana. Cu toate acestea, in functie de compania aeriana, standardele pentru bagajele de mana pot fi diferite. Va recomandam sa verificati la compania aeriana aleasa inainte de calatorie, pentru a va asigura ca Cybex Eezy S Twist+2 respecta standardele pentru bagajele de mana.
Vezi mai mult

Culoare:

Roz

Pentru: Fete

Tip Carucior: Sport

Tip pliere: tip ultra compact

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!