Pixel Art Star Wars Kylo Ren Quercetti

Pixel Art Star Wars Kylo Ren Quercetti

Quercetti FantaColor Tab D10

Quercetti FantaColor Tab D10

Quercetti FantaColor Design D20

67,00 Lei
SKU
Q0905

Fantacolor Design D 20

Acest joc stimuleaza simtul artistic si creativitatea micutilor! Copii se vor distra, fie inventand propriile lor modele de mozaicuri, fie reproducandu-le pe cele ilustrate. Pentru a demonta modelul construit, intoarceti tablita invers si impingeti piesele in cutie.

Rama exterioara a noului joc din gama Fantacolor Design are margini rotunjite si gauri in care se pot baga peg-uri pentru a avea spatiu pentru si mai multa creativitate. Jocurile mozaic tip Fantacolor Design fac din aceasta gama una din cele mai reusite de pe piata in privinta inventivitatii, sigurantei si creativitatii.

Plansa de joc poate fi pozitionata si orizontal si vertical, rezemandu-se pe baza, la fel ca o rama de tablou, astfel incat opera celui mic sa poata fi admirata in toata frumusetea ei! Manerul de transport face jocurile din gama Fantacolor Design usor de transportat in vacanta. In cutia speciala piesele de mozaic tip peg pot usor depozitate si transportate.

Jocul stimuleaza dezvoltarea creativitatii si coordonarii ochi-mana.

Setul include:

o plansa de joc (28 x 20 cm),

o cutie de transport,

100 de piese mozaic tip peg in 4 culori diferite, cu diametru de 20 mm,

un album cu modele de mozaic pe care micul artist le poate reproduce.

Jocul este destinat copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani.

Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

Fantacolor Design D 20

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Arta & CreatieMozaicuri
Varsta+3 ani
BrandQuercetti
PentruUnisex
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Quercetti FantaColor Design D20
Rating-ul dumneavoastra