Sabloane desen - Padurea fermecata Quercetti

Sabloane desen - Padurea fermecata Quercetti

Fantacolor Combi Junior

Quercetti Fantacolor Combi Junior

Sabloane desen - Ferma Quercetti

87,00 Lei
SKU
Q2645

Sabloane desen - Ferma Quercetti

Sabloanele sunt o modalitate excelenta de a familiariza copiii cu desenul si ii ajuta pe micii artisti sa obtina rezultate impresionante.

Desene curate, exacte pot fi realizate prin trasarea conturilor acestor sabloane. Acest joc stimuleaza dezvoltarea simtului proportiilor si formelor, lasand totodata loc si pentru imaginatie, pentru ca desenele trebuie colorate si terminate.

Fiecare set contine cate 4 sabloane cu animale domestice, legume si fructe, utilaje agricole, fermier, o cutie pentru depozitare sau transport, 12 carioci non-toxice si un album pentru desen. Sabloanele sunt facute din materiale incasabile, au margini rotunjite si sunt mai usor de folosit, intrunind standardele internationale de siguranta.

Joc destinat copiilor cu varste intre 3 si 8 ani.

Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani, deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

Sabloane desen

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informatii
Tip Arta & CreatieDesen si pictura
Varsta+3 ani
BrandQuercetti
PentruUnisex
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sabloane desen - Ferma Quercetti
Rating-ul dumneavoastra