Cu ocazia sărbătorilor Pascale, Showroom-ul ErFi este închis în perioada: 1-6 mai - București, 29 aprilie-7 mai - Timișoara.

Axkid Scaun auto Axkid i-Size One 2 Granite Melange

3.990,00 RON
Stoc furnizor

Durata de livrare: 2-3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BAB-AX_AYTBR-03 Ai nevoie de ajutor? 0771 561 035
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Descriere Scaun auto Axkid i-Size One 2 Granite Melange


Scaun auto Axkid i-Size One 2 Granite Melange este singurul scaun auto cu ISOFIX de pe piata care permite pozitionarea rear-facing pana la varsta de aproximativ 7 ani (40/61–125 cm/23 kg)

Testat ADAC
Scaun auto Axkid i-Size One 2 Granite Melange - Testat ADAC

Instalare sigura si facila in 30 de secunde. Este scaunul de pe piata care ofera copilului cel mai bun spatiu pentru picioare, dar cu toate acestea este si unul dintre cele mai compacte scaune auto rear-facing din gama scaunelor auto existente pe piata. Pana de ajustare a unghiului nu este compatibila cu Axkid One 2/One +2, constructia scaunului permitand o inclinare avansata!

Cel mai sigur scaun auto – singurul scaun auto rear-facing cu ISOFIX de pe piata care este omologat i-Size pana la 125 cm/23 kg si aproximativ 7 ani. Scaunul auto a trecut de asemenea, unul dintre cele mai dificile teste de siguranta din lume – Testul Plus (Testul de Siguranta Suedez).

Un singur scaun auto pentru intreaga copilarie – Axkid ONE 2 poate fi utilizat din prima zi de viata pana la aproximativ 7 ani (necesita perna insert suplimentara Axkid ONE +2).

Ofera cel mai bun spatiu suplimentar la picioare – sistemul dinamic pentru picioare ii ofera copilului cel mai bun spatiu suplimentar pentru picioare si ofera parintilor acces usor la copil. Datorita sistemului de glisare, Axkid ONE 2 este de asemenea, cel mai compact scaun auto rear-facing de pe piata, fiind potrivit chiar si pentru masinile foarte mici.

Usor de utilizat si de adaptat pentru fiecare copil in parte – sistemul glisant pe sine si sistemul Advanced Sleep Well fac ca acest scaun auto sa se adapteze nevoilor fiecarui copil. O alegere durabila – are avantajul imens de a fi folosit pana la 7 ani. Scaunul in sine este usor de dezasamblat si este alcatuit din materiale cu un grad ridicat de reciclare.

O noua generatie de scaune auto rear-facing
Axkid ONE 2 seteaza un nou standard in ceea ce priveste siguranta scaunelor auto. Alaturi de predecesorul sau, Axkid ONE, este singurul scaun auto rear-facing, cu Isofix de pe piata, care este omologat i-Size pana la 125 cm/23 kg, ceea ce inseamna ca micutul tau poate calatori rear-facing cu pana la 3 ani mai mult decat in scaunele auto rear-facing prevazute cu Isofix existente pe piata. Pozitionarea rear-facing este de pana la 5 ori mai sigura pentru copiii de pana la  6 – 7 ani. Tocmai de aceea, Axkid One 2 a fost inclus in programul de siguranta pe termen lung al Axkid, oferind siguranta cu spatele la sensul de mers cat mai mult timp posibil.

Un design puternic si mai usor, dezvoltat in Suedia
Axkid One 2 este construit cu un design nou si inovator care foloseste aluminiu si otel intarit pentru a forma un cadru de siguranta care actioneaza ca un scut pentru protectia celui mic. Scaunul in sine este construit din materiale care absorb socurile pentru a reduce la minim fortele care intervin in cazul unui impact. De asemenea, au fost adaugate gauri de ventilatie in scaun pentru a mentine senzatia de racoare pentru copil in lunile fierbinti de vara. intregul scaun cantareste mai putin de 10 kg, oferind posibilitatea copiilor mai mari si mai grei sa calatoreasca cu spatele la sensul de mers pana la 7 ani.

Scaunul de pe piata ce ofera cel mai bun spatiu la picioare
Axkid One 2 este montat pe sine care permit reglarea scaunului inainte si inapoi cu o singura mana, pana la 30 cm. Aceasta caracteristica unica solutioneaza dezavantajele anterioare ale scaunelor auto montate cu spatele la sensul de mers. Este mai usor de asezat copilul in scaun deoarece unghiul de inclinare este mai larg. Pentru copiii mai mari, cadrul de siguranta poate actiona ca un maner care ii ajuta sa urce si sa coboare din scaun. Nu are nevoie de functii pivotante. Copiii mai mari pot calatori confortabil pana la varsta de 7 ani sau pana la 125 cm deoarece designul barei anti-rotatie ofera spatiu suplimentar la picioare in comparatie cu alte scaune de pe piata. Datorita montarii pe sina a scaunului, este usor sa ii oferiti pasagerului din fata spatiu suplimentar, atunci cand este necesar, fara a scoate scaunul din masina. Trebuie doar sa impingeti scaunul inapoi spre bancheta. Niciun alt scaun de pe piata nu este prevazut cu astfel de caracteristici. 

Instalare scaun auto rear facing i-Size Axkid One 2
Multe scaune auto, montate atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers sunt montate incorect, impiedicand astfel siguranta scaunului. Prin urmare, Axkid One 2 va pune la dispozitie un set de sase pasi explicativi  pentru instalare si o bara anti-rotatie care se tensioneaza automat, prevazuta cu un sunet integrat, care va indica daca scaunul este in pozitie optima. In combinatie cu conectorii ISOFIX si greutatea mai redusa a scaunului, modul de manevrare al acestuia este mult mai usor. Va garantam ca puteti instala scaunul in mai putin de 30 de secunde. 

Confort de la 0 la 7 ani
Axkid ONE 2 este echipat cu sistemul Advanced Sleep Well care permite unghiului scaunului o inclinare de pana la 42 de grade. Asta inseamna ca scaunul auto Axkid ONE 2 poate actiona ca o scoica auto pentru copii, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca perna insert pentru bebelusi este inclusa doar la achizitionarea scaunului auto Axkid ONE +2. Cu toate acestea si copiii mai mari vor aprecia sistemul Advanced Sleep Well deoarece le va permite sa doarma confortabil in timpul calatoriilor.

Lider mondial al sistemelor de siguranta din Suedia
Axkid ONE 2 este echipat cu centuri premium si un sistem de siguranta care provine de la furnizorul de tehnologie suedez Holmbergs®. Fiecare parte componenta, de la catarama la centura, a fost testata pentru a oferi calitate superioara si performanta, calitati definitorii pentru un lider mondial.

Caracteristici Scaun auto Axkid i-Size One 2 Granite Melange:
 
  • Important: pentru instalarea scaunului pe masina este necesar ca aceasta sa fie echipata cu inele ISOFIX, deoarece scaunul se instaleaza doar prin intermediul sistemului ISOFIX.
  • Instalare rapida si sigura garantata in 30 de secunde – trebuie doar sa il fixati in conectorii ISOFIX, sa pliati piciorul de sprijin, sa eliberati bara anti-rotatie si scaunul este pregatit.
  • Scaun auto exclusiv rear-facing.
  • Centura interna cu prindere in 5 puncte.
  • Sistem de ventilare integrat.
  • Husa detasabila.
  • Husa lavabila la un program de 30 grade C.
 

Caracteristici tehnice: 

 
  • Recomandat pentru copii cu varsta intre 0–7 ani.
  • Categoria inaltime situata intre 61-125 cm.
  • Aprobat pentru copii care au o lungime intre 40–125 cm (impreuna cu One +2 perna insert moale este aprobat pentru copii cu o lungime intre 40 si 125 cm).
  • Pentru copii aflati in categoria 0–23 kg.
  • Aprobat in conformitate cu standardul de testare UN R129/i-Size.
  • Design inovator mai usor – cantareste cu 30% mai putin decat celelalte scaune auto de pe piata si este construit cu mai putin plastic. 
Vezi mai mult

Culoare:

Gri

Sistem montare: in Isofix

Omologare: i-Size

Tip scaun auto: Scaune auto

Interval greutate: 0-25 kg

Inaltime copil: 61-125 cm

Pentru: Unisex

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 -17:30

0771 561 035 sales@erfi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!