Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Autumn Gold

Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Autumn Gold

Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Deep Black

Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Deep Black

Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Soho Grey

2.900,00 Lei
SKU
CYBEX-520003793

Descriere Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Soho Grey

Sirona Zi i-Size face parte din gama Cybex Platinum si este un scaun auto cu rotire 360° pe baza sa.
Parintii ce vor siguranta maxima pentru copilul lor au nevoie in fiecare zi de produse ce se ridica la nivelul asteptarilor. Prin scaunul auto pentru copii Sirona Zi i-Size, Cybex a impus noi standarde pentru protectia laterala si frontala.
Cybex Sirona Zi i-Size poate fi rotit 360°, fiind astfel usor de asezat copilul in scaunul auto dar si foarte usor de comutat intre pozitiile rear facing (cu spatele spre sensul de mers) si forward facing (cu fata spre sensul de mers). Confortul maxim este atins cu ajutorul unor caracteristici cheie, cum ar fi cele 12 pozitii de ajustare a tetierei in inaltime si a celor 5 trepte de inclinare a scaunului auto, pentru a gasi pozitia perfecta pentru somn. Pentru cei mai mici pasageri, insertul special, moale in partile laterale dar si in zona capului, ofera o pozitie ergonomica optima pentru calatorie. Modelele Plus ale Scaunului Auto Cybex Sirona Zi i-Size se evidentiaza prin tesaturile cu un aspect texturat unic.

Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Soho Grey

Mecanism de rotire 360°

Face posibila asezarea si ridicarea copilului in si din scaunul auto foarte usor. De asemenea, comutarea intre pozitia rear facing (cu spatele spre sensul de mers) si forward facing (cu fata spre sensul de mers) se face cu usurinta maxima.
Sistemul D.D.C (Driving Direction Control - Sistem de Control pentru Directia de Mers) previne utilizarea scaunului cu fata spre sensul de mers inainte de 76 cm si cel putin 15 luni.

Scaun auto rear facing (cu spatele spre sensul de mers)

Reduce riscul ranirii in urma unei coliziuni frontale, comparativ cu un scaun auto pozitionat cu fata spre sensul de mers (forward facing). Testele arata ca fortele unui impact aparute in timpul unei coliziuni frontale sunt distribuite in mod egal pe o suprafata mare. Cybex recomanda utilizarea scaunului auto Sirona Zi i-Size cu spatele spre sensul de mers pana la 105 cm ai copilului, aproximativ 4 ani.

Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat.

Ofera siguranta crescuta in cazul unei coliziuni laterale. Sistemul L.S.P impreuna cu carcasa speciala a scaunului ce absoarbe energia impactului, reduc fortele coliziunii cu aproximativ 25%.

Energy Reduction Technology (ER-Tech)

Ofera siguranta crescuta copilului atunci cand scaunul este pozitionat forward facing (cu fata spre sensul de mers) in cazul unui impact frontal. Sistemul "ER-Tech" reduce fortele aparute in zona gatului in cazul unui impact frontal cu mai mult de 20%, comparativ cu alte sisteme de centuri in 5 puncte existente pe piata.

Tetiera ajustabila in inaltime

Tetiera se poate ajusta in inaltime, cele 12 pozitii asigurand confortul copilului pe masura ce creste.

Inclinare si rotire cu o singura mana

Este mai usor pentru parinti sa ajusteze pozitia scaunului cu o singura mana. Pentru o calatorie confortabila dar si un somn linistit, inclinatia scaunului auto Cybex Sirona Zi i-Size se poate ajusta in 5 trepte cand este folosit rear facing (cu spatele spre sensul de mers) si 3 trepte atunci cand este folosit forward facing (cu fata spre sensul de mers).

Insert nou nascut

Insertul pentru nou nascut ofera o pozitie ergonomica si este acum imbunatatit avand partile laterale dar si zona capului captusite cu material moale, formand astfel un loc special adaptat pentru extra suport dar si confort.

Centuri cu prindere in 5 puncte

Asigurati copilul in scaunul auto Cybex Sirona Zi i-Size cu usurinta.

Carcasa exterioara ce absoarbe energia

Carcasa exterioara absoarbe fortele aparute in urma unui impact, protejand copilul.

Suport centuri

Sistemul integrat pentru fixarea centurilor va permite sa ridicati copilul din scaunul auto mai usor.

Scaunul Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Soho Grey este potrivit pentru copii cu:

  • Inaltime: 45 - 105 cm.
  • Greutate: maxim 18 kg.
  • Varsta: de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

Caracteristici tehnice Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Soho Grey:

  • Dimensiuni: 71 x 44 x 64 cm.
  • Greutate: 14 kg.
  • Intretinere: Husele textile pot fi spalate la masina la 30°C.
  • Include insert pentru nou nascut si ghidaje ISOFIX.
  • Conceput si proiectat in Germania.
  • Omologat UN R129/03 i-Size.

For All Tomorrow's People

Cybex Platinum este o poveste despre intalnirea magica dintre lux si siguranta.

Scaunele auto Cybex Platinum au fost apreciate de cele mai importante organizatii internationale din domeniu precum ADAC, ÖAMTC, RACE, Stiftung Warrentest.

Modele de scaune auto  precum Cloud Z, Sirona Z, Solution Z sunt deja de nume de referinta din colectiei Cybex Platinum, iar Anoris-T, cel mai nou produs al prestigiosului brand german aduce cu adevarat o revolutie in domeniul  confortului si sigurantei auto a micilor pasageri.

Indiferent de destinatie, orice calatorie a unui copil intr-un scaun auto Cybex Platinum va deveni o experienta memorabila!

Cybex Platinum: For All Tomorrow's People!

Mai multe informatii
CuloareGri
BrandCybex Platinum
PentruUnisex
Tip produsScaun Auto
Interval greutate0 - 18 Kg
Inaltime copil45 - 105 cm
Omologarei-Size
Sistem montareIsofix
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scaun Auto Cybex Sirona Zi i-Size Plus Soho Grey
Rating-ul dumneavoastra