Set margele decorative 3 in 1 Albastru Eddy Toys

Set margele decorative 3 in 1 Albastru Eddy Toys

Platforma desen - Magic 3D_1

Platforma desen - Magic 3D_1

Plicul Creativ Set Activitati Educative si Creative pentru Copii

50,00 Lei
Disponibilitate: in stoc
SKU
PLC0110

Plicul Creativ Set Activitati Educative si Creative pentru Copii

Plicul Creativ este o noutate absoluta ce se adreseaza copiilor de gradinita si scoala primara. Fiecare KIT din cadrul colectiei contine 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate, recreate, ajutandu-i pe cei mici in dezvoltarea cognitiv-emotionala si stimulandu-le creativitatea si imaginatia.

Plicul Creativ este un suport educativ si distractiv, o experienta pentru intreaga familie, copiii se pot juca cu el oriunde, dar cel mai grozav este cand o fac impreuna cu parintii sau bunicii. In plus, el poate fi baza distractiei la orice petrecere de pitici, fascinatia este garantata! Este un instrument eficient pentru dezvoltarea activitatilor de grup, la gradinita si scoala.

Cu ajutorul acestui KIT de activitati: CREAM, POVESTIM, INVATAM, NE JUCAM, NE IMAGINAM, DESENAM, RECICLAM, COLORAM, LIPIM, NE DISTRAM.

KIT-ul nr.1 „In lumea povestilor” este dedicat iubitorilor de lectura, micilor actori, scenaristi si regizori. Ii ajuta pe acestia sa descopere fascinanta lume a personajelor din povesti si magia teatrului, prin imaginatie, joaca si timp petrecut impreuna cu cei dragi. De asemenea, este un instrument valoros care dezvolta si consolideaza relatia parinti-copii, educatori-copii, precum si capacitatea de exprimare si interactiune intre cei mici.

Acordam o grija speciala educatiei ecologice pentru copii, chiar in acest spirit a fost creat KIT-ul cu activitati interactive, inedite, speciale. Astfel, parintii nu mai sunt nevoiti sa caute solutii si sa risipeasca topuri de hartie pentru fise si jocuri. Acum, le au la indemana si se pot bucura de timp de calitate cu cei mici.

Continut KIT de activitati creative nr. 1:

Plicul Creativ Set Activitati Educative si Creative pentru Copii

Proiect A – Creeaza propria carte „Ursul pacalit de vulpe”

  • Copiii vor gasi 4 scene alb-negru ale cartii si personaje: vulpea, ursul, pestii, taranul- copiii le coloreaza, le lipesc si recreeaza povestea.

Proiect B -Creeaza propriul semn de carte

  • Copiii vor descoperi un semn de carte din carton si decoratiuni pe care le coloreaza si le lipesc.

Proiect C - Creeaza propriul teatru cu personaje

  • Plicul Creativ devine chiar scena de teatru dupa ce se desprinde masca de vulpe de pe fata cutiei.
  • Personajele: ursul, vulpea si taranul sunt din carton colorat si vor fi asamblate pentru scena de teatru impreuna cu decorul povestii, copiii vor juca fiecare personaj, iar intreaga poveste prinde viata.

*KIT-ul contine si un joc-surpriza.

Produs recomandat copiilor peste 3 ani.

Dimensiuni cutie: 32*23*5.5 cm.

 

Mai multe informatii
Tip Arta & CreatieSeturi creative
Varsta+3 ani
BrandPlicul Creativ
PentruUnisex
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Plicul Creativ Set Activitati Educative si Creative pentru Copii
Rating-ul dumneavoastra